Raznorazni tonerjiVsi, ki imate laserski tiskalnik ste se zagotovo že znašli v situaciji, ko vam je zmanjkalo barve in niste vedeli kje in kako do ugodnega nadomestnega tonerja za vaš tiskalnik. Svetujemo vam, da obiščete spletno trgovino http://kartuše.net/tonerji, kjer so vam na voljo tonerji, za tiskalnike blagovnih znamk HP, Canon, Smsung, Epson, Xerox, Panasonic in številnih drugih. Gre za cenovno ugodno ponudbo, katere ne smete zamuditi. Poleg samih tonerjev imate na voljo tudi številne komplete, ki so cenovno še privlačnejši.

Tonerji

Običajno vam zmanjka barve v tiskalniku, ko jo najbolj potrebujete. Seveda se to zgodi takrat, ko morate natisniti še nekaj dokumentov. Običajno postanete slabe volje saj najprej pomislite, kje boste sedaj dobili pravo barvo za vaš tiskalnik, po vrhu pa, da bo le ta še ugodna. Rešitev je preprosta. Spletna trgovina kartuše.net. V ponudbi so najrazličnejši možni tonerji za številne znamke. Pri naročilu morate biti pozorni le na to, kateri tip in oznako tiskalnika imate. Seveda morate preveriti tudi katera barva vam je zmanjkala, v primeru da imate barvni tiskalnik. Običajni tiskalniki javijo samo da je ena barva prazna in nehajo tiskati, bolj napredni in boljši tiskalniki pa vam tudi sporočijo koliko prahu oz. barve še imajo kateri tonerji.

V kolikor v ponudbi tonerjev ne najdete prvega za vaš tiskalnik, ali morda niste vešči spletnemu nakupovanju, potem jih lahko tudi kontaktirate in predstavite svoj problem ter skupaj boste našli pravo rešitev. V primeru naročila v znesku, ki je višji od 35€ vam izdelke brezplačno dostavijo.  Če pa potrebujete večje količine tonerjev ali kartuš, pa imate možnost izkoristiti še dodatne popuste.

Na voljo vam je tudi pestra ponudba kartuš. Gre za nadomestne kartuše, ki so bistveno cenejše od originalnih, glede kakovosti pa dosegajo iste rezultate kot originali. Vse kartuše iz spletne trgovine so opremljene s čipi, kar pomeni, daj jih samo vstavite v vaš tiskalnik in že lahko tiskate dalje.

Rate this post