Tiskalnik nalepk za vrhunske izdelke


tiskalnik nalepk

Vas zanima, kje dobiti kvalitetne in obstojne nalepke? Natisnite kvalitetne nalepke – Fiteh ima rešitev za vas! S svojo široko ponudbo vam Fiteh ponuja izbiro med različnimi Epson industrijskimi tiskalniki nalepk. Vsak ima drugačne zmogljivosti. Glede na hitrost tiskalnika ter širino medija lahko izberete tistega, ki je idealni za vas.

Zakaj izbrati ravno Epson? Je tehnološko dovršen in nudi nov nivo tiskanja z izjemno učinkovitostjo ter hitrostjo. Tiskalnik nalepk je zanesljiv ter tiska kvalitetne nalepke po meri. Ima vgrajen tudi odstranjevalnik in samodejni rezalnik. Nad njim imate popoln nadzor, kar zmanjša stroške odpadnega materiala in prevelike količine tiskanja.

tiskalnik nalepk

Epson tiskalniki nudijo vodoodporen tisk ter hitro sušeče nalepke. Tiskate lahko barvne logotipe, fotografije, funkcionalne nalepke, nalepke za pripravo in dostavo hrane, vstopnice, nalepke za maloprodajo, izdelke, zdravstvo in še veliko drugih stvari.

Napredni tiskalnik nalepk za svojo lahkotno uporabo uporabljajo aplikacijo Install Navi za preproste nastavitve, NiceLabel SE se nam pomaga izogniti ročnemu konfiguriranju gonilnikov. Omrežni pripomočki Epson Networks Utlilities pa omogoča opravljanje iz ene lokacije.

Vsak tiskalnik ima na spletni strani podroben opis ter predstavljene vse njegove zmožnosti. Če potrebujete kakšno informacijo več, vam je podjetje Fiteh vedno na voljo in pripravljen, da odgovori na kakršna koli vprašanja.

Fiteh nudi tudi servisiranje, 24-urno strokovno svetovanje in pomoč na daljavo izvaja postopke skladne s standardi varovanja okolja ter ima stalno zalogo s preko 5.000 različnih delov.

Podjetje se ukvarja z več kot le prodajo tiskalnikov nalepk ampak tudi s prodajo multifunkcionalnih naprav, skenerjev, tiskalnikov, uničevalcev dokumentov, prenosnih računalnikov ter računalnikov. Zastopa znamke Canon, Epson ter Rowe.

Kaj pa Epson in servis? Fiteh ponuja uraden servis tiskalnikov v okviru katerega izvajajo redno vzdrževanje, svetovanje ter menjavo delov ter kartuše. Nudijo originalne Epson kartuše saj so ravno ponaredki vzrok za težave.

Kaj še čakate? Priskrbite si svoj Epson tiskalnik nalepk tudi vi.

Rate this post