Optimizacija spletnih straniOptimizacija spletnih strani je ključna za uspeh na spletu in ker je danes prva stran interneta Google je važno, da ste pri iskanju na čim višjem mestu.

Zato ima Spletnega partnerja, ki nam bo pomagal pri optimizaciji spletnih strani.  Obiščite jih na naslovu: spletnipartner.si/optimizacija-spletnih-strani/. Še zmeraj ne veste kaj optimizacija spletne strani pomeni? To je postopek, ko spletno stran po nekih postopkih pozicioniramo na najvišja mesta v spletnem iskalniku.

Pomembno je, da se naša spletna stran visoko uvrsti v iskalnike Google, ker 77% spleta uporablja iskalnike Google. Logično je, da bo največ prometa prišlo z iskalnikom Google. Možna je optimizacija spletnih strani, ali pa Google oglaševanje, kar pomeni, da plačujete Googlu za vsak klik, ki ga bodo uporabniki naredili. Seveda, katero pot boste naredili, je povsem vaša izbira, pri tem pa vam lahko pomaga Spletni partner in vam svetuje z izbira, pri tem pa upošteva vaše želje. Seveda pa ima optimizacija spletnih strani tudi prednosti in slabosti, ki jih najdete na njihovi spletni strani. Bistvena pri optimizaciji spletne strani je dobra in natančna začetna analiza ključnih besed. To je prvi korak uspešne optimizacije. Ko izbirate ključne besede, poglejte besede, ki se na splošno uvršča visoko v Googlu, nato poiščete besedo, ki ima veliko iskanje, potem poiščete daljše ključne besede. Poskrbeti pa morata tudi, da boste tistemu, ki brska po spletu, podali resnično tiste podatke, ki jih potrebuje, kadar na vašo stran pride s pomočjo vtipkavanja neke ključne besede.

optimizacija-spletne-strani

Optimizacija spletnih strani se deli na dva dela. ON-site optimizacija (optimizacija na spletni strani sami) je pogoj za uspeh. Pzorni morate biti na naslov, opis, URL, H oznake, ključne besede, …

OFF site optimizacija pa so neke dejavnosti zunaj neke spletne strani, po mnenju strokovnjakov je še pomembnejša kot notranja optimizacija.

Na njihovi spletni strani lahko kupite knjigo Kako do prvih mest v Googlu,? avtorja Tomaža Gorca, priznanega SEO strokovnjaka.

Za kakšne koli informacije in vprašanja se lahko obrnete na njihovo spletno stran.

Rate this post