Ugodna izdelava spletnih straniAli ste podjetnik, ki ima svoje podjetje in bi ga radi predstavili Sloveniji ali svetu na seveda najboljši način? Predstavite ga lahko samo s spletno stranjo. V podjetju Vragec je izdelava spletnih strani Vragec zelo preprosta, saj jo namesto Vas ustvarijo in uredijo.
Kako sploh poteka izdelava spletnih strani? Prvo kot prvo najprej pregledajo in analizirajo trg, načrtujejo sistem, oblikujejo in postavijo spletno stran in Vam svetujejo in spremljajo napredke. Vragec vam pri izdelavi spletnih strani ponuja tri različne pakete. Izdelava spletnih strani s temi paketi Vam bo najlažja, kajti vsak paket vsebuje posebne lastnosti. Nekateri boljše, nekateri slabše.

Izdelava spletnih strani

Osnovni paket je Vragec S, ki stane 299€ mesečno. Vsebuje pa neomejeno prenos podatkov, 5 e-poštnih predalov, 5 GB prostora za strežnika, priprava 5 strani/podstrani, podpora preko telefona, brezplačen zakup domene za 1 leto, brezplačno gostovanje za 1 leto, rešitev za piškotke, napredno statistiko, samostojno urejanje vsebine, novice, on-site optimizacija, google zemljevid, vpis vaše strani v iskalnik, odzivna zasnova in kontaktni obrazec. Izdelava spletnih strani s tem paketom je namenjena tistim, ki ne potrebujejo profesionalne spletne strani.

Izdelava spletnih strani s paketom Vragec M je seveda vaša najboljša izbira, saj vsebuje vse lastnosti kot paket Vragec S in še obdelavo fotografij in tudi besedil, večjezičnost, klepet z obiskovalci, galerijo. integracijo socialnih omrežij, do 15 podstrani, 15 poštnih predalov, neomejeno prenosa podatkov in 10 GB prostora na strežniku. In to vse za 399€ mesečno.

Paket Vragec L pa je seveda najbolj napreden za izdelavo spletnih strani, saj vsebuje vse lastnosti paketa Vragec M in še katalog izdelkov, do 25 podstrani, 15 GB prostora na strežniku, 25 e-poštnih predalov in seveda neomejeno prenos podatkov. In to vse za 499€ mesečno.

Izbira je seveda vaša, ampak Vam predlagamo paket Vragec M, če hočete imeti solidno spletno stran. Za seveda več info. si lahko preberete na zgornji navedeni povezavi, kjer si boste lahko prebrali več o izdelavi spletnih strani in njihovem podjetju Vragec.

Rate this post