Strokovno poliranje vozilaPoliranje vozila je postopek odstranjevanja oksidacije, smole in prask na laku vašega vozila.
Zardi vsakdanjega izpostavljanja zunanjim dejavnikom kot so vreme, dež in tudi neizkušeno pranje, vaše vozilo izgubi svoj sijaj. Zato se vam vulkanizerstvo Groš ponuja za strokovno poliranje vozila.
Želite prodati vaše vozilo in stranki ni všeč sijaj vašega avtomobila, ali pa je vaše dekle sram peljati se v vašem vozilu in nimate časa za poliranje vozila? Prepustite vaše vozilo izkušenim strokovnjakom, ki se bodo potrudili s pomočjo polirnih past najvišje kakovosti in posebnih strojev za poliranje vozila omogočili sijaj vašemu vozilu. Vulkanizersvo Groš bo vaše vozilo prepustilo samo osebam, ki imajo več letne izkušnje s poliranjem.

Poliranje vozila

Strokovnjaki vam bodo svetovali dodatno keramično zaščito laka na vašem vozilu. Zaradi zahtevnega postopka in zavedanja, da nimate veliko časa si lahko naročite svoj termin. Odsvetujejo pa, da se sami odpravite poliranje vozila, saj s tem lahko videz vozila še poslabšate in sijaj nebo trajal veliko časa.
Pozorni morate biti tudi na čistilo, ki ga vlivate v rezervar za tekočino za vaše steklo na avtomobilu, saj se tekočina razprši po celem vozilu in razžira lak na vozilu. Poliranje vozila je edina rešitev, da odstranite razpršeno tekočino.
Svetilnost vaših žarometov se čez čas zmanjšuje? Ali pa želite prodati vaše avtomobilske žaromete, pa vašemu kupcu niso všeč blede luči? Vulkanizerstvo Groš omogoča tudi poliranj vaših žarometov, saj tudi zunanji dejavniki poškodujejo vaše luči ali pa postanejo blede. V ceno poliranja vaših žarometov na avtomobilu je vključen tudi avtodiagnostični pregled vašega vozila.
Za dolgotrajni obstoj sijaja vozila je potrebno redno čiščenje. Če se vam zdi, da je vaše vozilo spet izgubilo sijaj, je še enkrat potreben postopek poliranje vozila. Podjetje vam zagotovi povrnitev popolnega sijaja vašega vozila.

Rate this post