Prodaja gum Gume centerIščete nove gume za vašega jeklenega konjička, pa se ne znajdete v poplavi trgovin in ponudnikov? Na spletni strani www.gumecenter.com najdete gume najboljših proizvajalcev po ugodnih cenah.

Gume center nudi na izbiro zimske gume, letne gume, moto gume in platišča. Zimske pnevmatike mora imeti vaš avto nameščene od 15. novembra do 15. marca, saj imajo boljši oprijem, ki je potreben pri nizkih temperaturah. V nasprotnem primeru vas lahko doleti visoka denarna kazen. Gume center svetuje, da zimske gume menjate tudi, če so starejše od štirih let. Letne pnevmatike so uporabne v temperaturah, ki niso nižje od 7 stopinj Celzija. Na Gume center najdete številne kvalitetne proizvajalce letnih gum, kot so Sava, Fulda, Michelin, Kleber, Barum, Continental, Pirelli, Bridgestone. Cene nekaterih so znižane tudi do 50%, zato se jih na Gume center res splača kupiti. Poskrbljeno je tudi za lastnike dirkalnih motorjev, mopedov in drugih motornih vozil, saj lahko kupite odlične moto gume. Vam stara platišča niso všeč in bi radi poudarili športni duh vašega avtomobila? Gume center vam nudi poceni kovinska in aluminijska platišča atraktivnih oblik, različnih barv in dimenzij.

Gume center

Dostavo izdelkov opravlja pogodbeno podjetje, ki je specializirano za distribucijo. Cena dostave znaša 1,00€ na kos. Zakaj bi za gume čakali v dolgih vrstah pri vulkanizerjih in drugih prodajalcih? Obiščite zgornjo povezavo in jih naročite kar od doma, pa še privarčevali boste.

Rate this post