Spletno gostovanje Prasicek.siVsaka spletna stran za nemoteno in hitro delovanje potrebuje zanesljivo spletno gostovanje. Če ga iščete tudi vi, potem si morate ogledati ponudbo na Prasicek.si. Pestra izbira različnih paketov gostovanj, tudi možnost gostovanja spletne trgovine, je na Prasicek.si v kombinaciji z ugodnimi cenami in prijaznim osebjem kot nalašč za vsakogar, ki želi za svoje spletne umetnine le najboljše.

Prasicek.si

Kaj torej potrebujemo, če se želimo ustrezno predstaviti na spletu? Najprej moramo seveda registrirati domeno (abc.si, mojeime.com, imepodjetja.si), ki bo “naše okno v svet” – zgolj registracija domene pa ne bo dovolj. Ko bomo to naredili, potrebujemo še hiter in zanesljiv spletni strežnik (prostor na spletu, kamor bomo naložili vsebino naše spletne strani), ki ima dovolj prostora in manevrskega prostora s porabo podatkov, zelo zaželene pa so tudi občasne varnostne kopije podatkov. Koliko prostora potrebujemo za našo stran, je seveda odvisno samo od nas – če bomo postavili enostavno stran, je lahko dovolj že dobra stotnija megabajtov, če pa želimo malo bolj profesionalno pristopiti k celotni zadevi in poleg spletne strani urediti še kakšen e-mail predal, morda forum, ali dodatno spletno trgovino, tukaj pa bi se že lahko pogovarjali tudi o gigabajtu in več. Ker seveda računamo na to, da bo naša spletna stran dovolj obiskana, moramo izbrati tak paket gostovanja, ki nam omogoča dovolj visok limit mesečne porabe podatkov – tudi zato je spletno gostovanje na Prasicek.si super izbira!

Trenutno na Prasicek.si poteka tudi posebna akcija, kjer lahko zakupite pakete spletnega gostovanja še posebej ugodno. Osnovni paket za klasično WP/Joomla stran vas bo tako stal zgolj 23 € in še nekaj centov na leto – zelo težko boste v Sloveniji našli bolj ugodno ponudbo. Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi osnovna navodila o tem, kako na uporabniku prijazen način postaviti vašo (morda) prvo spletno stran. Prepričani smo, da bo ponudba na Prasicek.si prepričala tudi vas in da boste že danes preverili celotno ponudbo in se odločili za sodelovanje z njimi!

Rate this post