Proti potenju nogPotenje je zdrav in naraven način uravnavanja telesne temperature. Pretirano potenje nog pa je lahko tudi zelo neprijetna nadloga. Če jo želimo obvladati in tako narediti nekaj proti potenju nog, bo potrebno zelo veliko truda. Če sami ne zmoremo, se lahko po pomoč obrnemo k specialistu dermatologu.

Veliko ljudi se vpraša, kako odpraviti ta nezaželen vonj in zakaj se sploh pojavlja. Obstaja zelo veliko dejavnikov, ki povzročajo neprijeten vonj. Čevlji, ki imajo nekakovostno lepilo ali sintetične nogavice pa so najpogostejši vzrok za neprijeten voProti potenju nognj. Razlog za tovrstno potenje so vsekakor bakterije. Ljudem, ki se jim noge prekomerno potijo priporočamo, da nosijo samo zračne čevlje iz naravnih materialov, kot so bombaž, svila in naravna vlakna, saj bodo le tako zmanjšali neprijeten vonj oziroma potenje.

Z ustreznimi nogavicami ter čevlji boste tako bakterijam odvzeli domovanje, vendar je potrebno odpraviti tudi čezmerno potenje. S pogostim umivanjem nog ter z kremami, boste odpravili bakterijsko floro, ki nogam daje neprijeten vonj. Na priloženi sliki vidite kremo, ki učinkuje proti potenju nog. Deluje neposredno na žleze, ter s tem preprečuje prekomerno potenje. Intenzivna krema proti potenju nog ohranja vaše noge suhe in sveže, zato je odlična pred neprijetnimi vonjavami. Tudi uporaba kreme je zelo preprosta. Manjšo količino kreme najprej razmažite na suho, čisto kožo nog (med prsti in podplatov). Nato počakajte minuto, da se vam bo dobro vpila. Če boste kremo uporabljali redno in po navodilu uporabe, boste lahko vaše težave odpravili v zelo kratkem času. Spletna cena te kreme na sliki je samo 14,96 €. Kremo proti potenju nog boste našli na zgoraj dodani povezavi in se tako lahko pozanimali še kaj več o njej.

Rate this post