Pretent – vse za kvalitetno varjenjePotrebujete novo opremo za varjenje? Se vam je sedanja varilna oprema pokvarila in je ne želite kar tako zavreči? Potem je pravi naslov podjetje Pretent d.o.o., čigar spletno stran najdete na naslovu www.pretent.si.

Pretent je družinsko podjetje, ki se s prodajanjem in servisiranjem varilne tehnike ukvarja že vse od leta 1990. Svojim strankam nudijo širok izbor varilne tehnike in varilne opreme različnih proizvajalcev. Na voljo so varilni aparati in oprema za domačo kot tudi profesionalno oz. industrijsko rabo. Tako lahko v prodajnem programu najdete tračne in krožne žage, vozičke za jeklenke, zaščitno opremo za varjenje, reducirne ventile, jeklenke, polnilce, štarterje, brusilke, kvalitetna zaščitna oblačila, zaščitna očala, rokavice in vso drugo opremo, ki je potrebna pri varjenju in obdelavi kovin. Pretent d.o.o. je tudi generalni zastopnik svetovno priznanih proizvajalcev varilnih aparatov in tračnih žag. Poleg tega imajo večino proizvodov vedno na zalogi, zato lahko hitro izpolnjujejo zahteve svojih strank. V ponudbi je na voljo tudi izredno dobro ohranjena rabljena oprema, zato lahko pri nakupu opreme tudi nekaj privarčujete. Za kvalitetno spajanje potrebujete dober varilni aparat. Vse kar je potrebno je, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjaki pri podjetju Pretent, ki vam bodo svetovali, kateri je najbolj primeren za vas.

Pretent d.o.o.

V primeru, da so vaši varilni aparati pričeli povzročati težave, jih nikar ne zavrzite. Raje jih prinesite na servis varilnih aparatov Pretent, kjer popravila katerekoli znamke varilnih aparatov zaradi večletnih izkušenj opravljajo profesionalno, kvalitetno in z veliko znanja. Sposobni so odpraviti kakršnekoli okvare.  Servis je pooblaščen za varilne naprave znamk CEA, STEL in JASIC. Prav tako servisirajo vse vrste gorilnikov za varilne aparate in plazme. Obsega pregled delovanja naprave, vseh parametrov ter veličin. Na podlagi temeljitega pregleda ugotovijo in skušajo odpraviti napako. Servis poteka na sedežu podjetja Pretent d.o.o., po dogovoru s stranko pa lahko tudi na terenu, kar je še posebej dobrodošlo za tiste, ki bi za prevoz do podjetja potrebovali preveč časa.

Rate this post