Partnerski programDucat.si vam ponuja partnerski program, kateri je namenjen vsem tistim, ki želite na preprost način preko spleta zaslužiti. Vključitev v program je popolnoma brezplačna in brez obveznosti. V program se vključite lahko vsi, tako dobri poznavalci interneta, kot tudi tisti, ki ste se začeli z internetom šele spoznavati.

Partnerski program in njegovo delovanje je povsem enostavno. Na vaši spletni strani, facebook strani, twitter strani, blogu, elektronski pošti ali na vašem google+ računu. Vi enostavno samo objavite oglasne pasice, tekste za promocijo ali vaše partnerske povezave. Vsaka stranka, ki bo nakup opravila preko vaše povezave, boste vi na vaš partnerski račun od tega nakupa prejeli provizijo kar deset odstotkov vrednosti od bruto vrednosti opravljenega nakupa izdelka. Ko bo nakup uspešno zaključen boste vi na vaš partnerski račun dobili prikazano vrednost provizije, tako da boste lahko vodili evidenco svojih zaslužkov. Minimalni znesek plačila za partnerski program pa znaša samo trideset evrov.Partnerski program

Prek svoje elektronske pošte ali socialnega omrežja lahko delite vašo partnersko povezavo, katera za vas služi. Na ducat.si pa vam ponujajo tudi oglase, katere lahko izdelate sami ali pa vam po vaših navodilih izdelajo brezplačno oglasno pasico, ponujajo pa vam še brezplačno napisane promocijske tekste pod katere je vključena vaša partnerska povezava in jih na vaših spletnih straneh lahko objavite.

Veljavnost njihovih piškotkov je šestdeset dni, kar pomeni, da če kupec opravi nakup šestdeset dni po tem, ko je kliknil na vaš partnerski program s povezavo, prejmete vi deset odstotkov od vrednosti nakupa izdelka, ki ga je kupil kupec.

Za vsa vaša vprašanja so vam na voljo preko njihove elektronske pošte, preko Skype-a, na njihovi telefonski številki od ponedeljka do petka med osmo in osemnajsto uro ali pa na njihovi spletni strani ducat.si. Ostali nasveti in pomoč pa so objavljeni na njihovem blogu za partnerski program.

Rate this post