On-line inštrukcijeGotovo je vsak dijak ali študent, ki je kdaj potreboval pomoč pri učenju, že pomislil na to, da bi bile potrebne on-line inštrukcije. Zakaj? Zato, ker je pot do inštruktorja lahko včasih popolnoma nesmiselna, ko pa lahko z njim komuniciraš s pomočjo sodobne tehnologije. Nobene potrebe ni, da bi se vozil iz enega kraja v drugega ali z enega konca mesta na drugega, ko pa lahko s pomočjo spleta in spletne kamere on-line inštrukcije potekajo kar v udobju lastnega doma oziroma sobe.

On-line inštrukcije

On-line inštrukcije pa za dijaka/študenta in inštruktorja niso zgolj udobne, ker ni treba nikomur oditi od doma, temveč so tudi cenejše od običajnih – niti inštruktor niti inštruiranec nimata stroškov s prevozom, in z njim tudi ne izgubljata časa. Ko inštruktor zaključi z inštruiranjem enega dijaka, pa lahko takoj prične z inštruiranjem drugega. Če imate dostop do spleta, uporabljate spletno kamero in ste vajeni komuniciranja preko računalnika (Skype), potem so lahko inštrukcije preko spleta za vas ravno pravšnje.

Tudi inštruiranje je torej končno prestopilo v novo, moderno dobo. Dandanes, ko lahko preko spleta poskrbimo za večino stvari in imajo celo otroci v osnovni šoli učna gradiva v spletnih učilnicah oziroma za učenje celo pri pouku uporabljajo tablične računalnike, bi bilo popolnoma nesmiselno, da bi inštruktorji ostali za časom.

Rate this post