Moja slovenija na dlaniNaša dežela je nekaj posebnega in privlačnega. Imamo veliko naravnih značilnosti in kultur, ki nas predstavljajo po celotnem svetu. Spletna stran Moja Slovenija na dlani Vam ponuja veliko informacij o  naši prelepi neokrnjeni državi.

Na povezavi, ki smo jo omenili zgoraj boste našli marsikaj zanimivega. Nudijo Vam informacije o celotni Sloveniji, vremenski napovedi, destinacijah, znamenitostih, aktivnostih in seveda  turističnih informacijah. Našli boste tudi restavracije, prenočišča ali prevoz. Če boste malo prebrskali spletno stran boste našli vsako regijo posebej in si tako pogledali vse kotičke naše dežele.

Moja slovenija na dlani

Slovenija je res majhna država in šteje komaj dva milijona prebivalcev. Naša država sodi med najmanjšimi v Evropi. Vendar ne pozabite da smo država s skoraj največ gozdovi, imamo prelepe travnike, reke, gore in še bi lahko naštevali. Lahko smo srečni in ponosni, da živimo v tako lepem okolju.

Letno Slovenijo obišče zelo veliko ljudi. Za Vas, ki pa se morda odločate za izlet ali kaj podobnega, Vam povemo nekaj priporočljivih ogledov. Najbolj se Vam izplača obiskati slovenske gore, ki so na gorenjskem. Nepozabno bo tudi, če boste obiskali znamenita jezera ali soline. Ker pa imamo toliko gozdov, je priporočljiv tudi kakšen pohod skozi gozdove. Odpravite se na izlet in tako doživite nepozabno doživetje z vašo družino.

Rate this post