Moderne in ugodne keramične ploščiceSte se odločili, da se boste letos lotili prenove vaše kopalnice? Potem zagotovo potrebujete tudi kvalitetne keramične ploščice, ki bodo vaši kopalnici dale bleščeč in moderen sijaj. Eden od trgovin, ki vam nudi široko izbiro takih ploščic je Extraform, ki nam nudi keramične ploščice že več kot 25 let. Trgovina vam nudi samo najboljše ploščice od znanih španskih in italijanskih blagovnih znamk, kot je Azteca, Vidrepur, La Platera in Alfalux.Keramicne ploščice

Kot sem pred kratkim omenil imate veliko oz. široko izbiro keramičnih ploščic različnih blagovnih znamk in ravno zato vam bom napisal najboljše lastnosti podjetij, ki vam nudi keramične ploščice. Podjetje Azteca proizvede največ keramičnih ploščic in vam nudi samo najkvalitetnejše in kakovostne keramične ploščice medtem, ko vam Vidrepur ponuja ploščice, ki so v obliki mozaikov, ki jih lahko kombinirate z keramičnimi ploščicami, če ste bolj kreativni tip potem vas bo to gotovo premamilo. Če hočete najbolj poceni keramične ploščice potem vam bo špansko podjetje La Platera in italijansko podjetje Alfalux zelo pri srcu, saj vam obe nudita klasične in moderne ploščice, ki jih lahko kombinirate. Čeprav obe podjetji nudita isto je vseeno bolj priljubljena blagovna znamka Alfalux, saj imajo njihove keramične ploščice visoko kvaliteto ampak se podjetje razlikuje v tem, da vam ne nudi ploščice samo za vaše kopalnice temveč tudi za stanovanjske in poslovne prostore. Razlika je tudi v tem, ker ima zelo veliko ploščic, ki so Slovencem zelo domače in ravno zato tudi premamijo večino starejših ljudi, ki hočejo prenovit svojo staro kopalnico. V vašem domu ni nujno, da imate mrzle keramične ploščice ampak vam v trgovini nudijo tudi ogrevane talne obloge zato, da vas ne zebe v noge.

Če se odločite kupiti keramične ploščice še danes potem to tudi naredite, saj vam ponujajo do 40 % popusta na vse izdelke iz keramike ampak morate pohiteti, saj niste edina oseba, ki hoče prenoviti svojo kopalnico v bolj moderno.

Rate this post