Kotni brusilniki MakitaSe doma ukvarjate z obrtjo ali trgovino, kjer morate večino dela opraviti ročno. Imate že dovolj ročnega brušenja ali rezanja. Čas je, da si nabavite orodje, ki vam bo olajšalo delo.  Kotni brusilniki Makita, ki vam bodo pomagali pri rezanju, brušenju in odstranjevanju rje. Brusilniki so iz zelo kvalitetnega materiala in proizvodnja najbolj kvalitetne blagovne znamke Makita. Kotni brusilniki delujejo tako da s pomočjo energijskega vira poganjajo glavo brusilnika, ta pa okroglo ploščo s katerim obdelujemo površino. To ploščo je mogoče enostavno zamenjati. Za vsaka obdelovalna površina ima svojo okroglo ploščo. Seveda pa kotni brusilniki brez varnostnih plastičnih delov niso primerni za uporabo. Za lažje upravljanje pa je nameščen še stranski plastični ali gumijasti ročaj. Vgrajene imajo tudi dušilnike za preprečevanje vibracij in omogoča lahke zavoje.

Kotni brusilniki Makita
Kotni brusilniki so električno orodje za opravljanje mnogih del, med njimi tudi poliranje površin. Uporabljajo ga številni delavci v gradbišču ali kovinarstvu. Tudi avto serviserji uporabljajo brusilnike pri raznih delih na avtomobilu, poliranje, brušenje rje ali pa enostavno odstranjvanje odvečnega železa. Tudi v domači uporabi so kotni brusilniki zanesljivi. Želite obrusiti vašo staro ograjo ali pa sami spolirati vaš jekleni konjiček.
Brusilniki imajo različne pogone. Eni so električni ali baterijski oziroma akumulatorski, drugi pa so tudi na tračni pogon. Kakšni so pogoji za nakup kotnega brusilnika. Pomembna je hitrost in število vrtljajev na minuto ter velikost diska. Nikar pa ne pozabimo na njihov vir energije. Kotni brusilniki režejo železo in kamen, kar pomeni da so primerni za keramičarska dela, kot so polaganje ploščic ali okenskih polic.
Ne boste se morali upreti tako kakovosti ponudbi. Za pravi in kvalitetni nakup obiščite njihovo spletno trgovino ProfiCenter, kjer imajo na zalogi več kot 5000 izdelkov, različnih znanih blagovnih znamk kot so Bosch, Hitachi, Huqvarna, med njimi pa tudi kotni brusilniki Makita.

Rate this post