Firmica za pomoč pri podjetništvuImate dobro poslovno idejo? V življenju je skoraj vedno tako, da nas nekaj ovira pri uresničitvi naših ciljev oz. idej. Tega se zavedajo predvsem poslovni ljudje, saj številne birokratske ovire zavirajo kvalitetno poslovanje novo nastalih podjetij. Podjetje Firmica Vam pomaga pri premagovanju teh ovir. Več si preberite na strani http://www.firmica.si.

Firmica

Podporni startup center Firmica nudi pomoč pri vzpostaviti okolja, v katerem se bo vaše podjetje lahko ukvarjalo zgolj s svojim poslom. Njeno poslanstvo je pospešitev razvoja podjetniške kulture v Sloveniji, poenostavljanje zagona novih podjetij in jim omogočiti enostaven vstop na trg. Tujim podjetjem priskrbi vse potrebne informacije o poslovnem okolju v Sloveniji, pomaga prekoračiti birokratske ovire ter jim tako omogoči vstop na slovenski trg. Firmica ustanavlja le nove gospodarske družbe, ki so namenjene prodaji. Ustanovljenim družbam zagotovi ustanovni kapital v višini 7500 evrov in uredi vso dokumentacijo, potrebno za začetek poslovanja. Stroški, ki za vas pri tem nastanejo, so zelo nizki. Pri podjetju Firmica si lahko zagotovite tudi profesionalno računovodstvo po zelo ugodni ceni. Tako bo tudi vaše podjetje imelo dobro vodenje svojih poslovnih knjig, s tem pa se boste izognili visokim denarnim kaznim, ki bi vas doletele v primeru nepravilnosti.

Zapirate podjetje? Raje ga prodajte, kupca zanj pa vam bodo pomagali najti pri Firmici.

Za več informacij obiščite spletno stran na zgornji povezavi, kjer lahko tudi izpolnite kontaktni obrazec za povpraševanje, ali pa obiščite  sedež podjetja v Ljubljani. Z veseljem vas bodo pričakali!

Rate this post
Oznake: