4moms4moms je podjetje, ki se ukvarja z vrhunskimi izdelki za dojenčke. Prodajajo tako vrhunske otroške vozičke, stajice, “gugalnice” in še veliko ostalih izdelkov. Prednost 4moms je odličen estetski videz, odličen namen uporabe, preprostost in še in še.

4moms vozički se imenujejo Origami. Voziček je res napreden in estetsko nima pomanjkljivosti. Prva res velika prednost pred ostalimi vozički je ta, da se voziček sam sestavi in razstavi z enostavnim pritiskom na gumb. V podjetju 4moms so poskrbeli tudi za varnost, saj so namestili svetilke, ki poskrbijo, da ste tudi v nočnih sprehodih vidne. Skrbeti vam ni potrebno za menjavanje baterije, saj ima voziček generatorje na zadnjih kolesih, ki tako sami polnijo svoje baterije med vašim sprehodom. Poleg vsega tega pa so poskrbeli tudi za vas, saj vam ni potrebno biti v skrbeh, ali je premrzlo odzunaj, ali bo zmanjkalo baterije in podobno. Zato so namestili LCD zaslon, ki ima vgrajen termometer, števec hitrosti, razdalje in prikaz baterije. Poleg vsega tega pa ima voziček ogromno prostora za shranjevanje. Možnost imamo tudi vgradnjo drugih dodatnih stvari.

4moms

4moms pa se ne ukvarja le z prodajo vozičkov ampak tudi z prodajo stajic. Stajice so zelo lahke in enostavne za uporabo. Saj jo odpremo le z enim pritiskom navzdol. Uporabljamo jo lahko več let, ker je primera tako za novorojenčke kot tudi za malo starejše otroke, saj poleg stajice dobimo tudi košaro za novorojenčke ki jo čez čas lahko brez težav odstranimo. Dimenzije odprte stajice so 114x81x74.

MamaRoo pa je izdelek od 4moms, ki posnema različna gibanja. Imamo možnost izbire med petimi načini gibanja in ti so vožnja z avtom, gugalnica, uspavanka, kenguru in valovanje morja. Poleg gibanja lahko priključimo svojo mp3 napravo in tako otroku predvajamo priljubljene pesmi. Gugalnik ima nastavljiv sedež in tako omogoča različne položaje, odvisno je tudi od namena ( igra, spanje,…). Ponujajo dve vrsti gugalnikov.

Zagotovo so izdelki 4moms naprave, ki bi jih vsak starš želel imeti za svojega otroka.

Rate this post
Oznake: