Zamenjava upravnika


zamenjava upravnika

Mogoče je že marsikdo slišal za to, da lahko vaši nepremičnini zamenjate upravnika. Zamenjava upravnika mora biti dobro premišljena, ker ne moremo nepremičnine dati kar nekomu. To je pomembna odločitev in res dobro premislite. Menjava upravnika naj bo zelo premišljena iz vaše smeri. Malo se prepričajte komu boste dali nepremičnino.

zamenjava upravnika

Ko se odločamo za zamenjavo upravnika moramo dobro premisliti in šele nato sprejeti našo odločitev. Nepremičnino moramo dati zaupanju vrednemu človeku in ne kar nekomu, ki mu mogoče komaj zaupamo. Seveda vsak ne bo dober upravnik in zato je zamenjava upravnika res težka in mora biti tudi pametna odločitev. Mogoče sploh ne veste kaj pa je naloga upravnika. Naloge le teh so pa, da etažnim lastnikom da vpogled v obračun, mora tudi prisluhniti stanovalcem in izbere dobre sodelavce, skrbi za urejanje okolice, potem skrbi za požarno varnost, skrbi tudi za vzdrževanje tiste nepremičnine, dela na čim manjših stroških, da na primer se ne odloči za neko najdražjo možnost in pa upravnik naj bi še nudil svojo 24 urno dosegljivost. Prav zaradi teh nalog ne more biti upravnik kar vsak in zato je zamenjava upravnika tako pomembna odločitev. O odločitvi moramo tudi zelo dobro premisliti. Da ne bomo potem razočarani ali jezni nad našo odločitvijo.

Zamenjava upravnika je lahko zelo težka odločitev. Ne moremo izbirati kar nekoga in kar prvega človeka za upravnika zgradbe. Odločitev je potrebno dobro premisliti in se odločiti za pravega človeka. Pa čeprav bo lahko ta odločitev zelo dolga je to boljše, kot da izberemo nekoga slabega. Naloge upravnika niso najbolj enostavne. Upravnik mora v bistvu biti kar vse stranski in sposoben za marsikatero delo. Vam pa kakšna podjetja nudijo tudi pomoč pri iskanju upravnika. Eno zelo dobro oziroma odlično podjetje je pa tudi SPL d.d., kjer se bodo res potrudili, da izberejo najboljšega.

Rate this post