Ustanovitev d.o.o. s pomočjo agencijeV času ko je vse vedno potrebno urediti hitro in takoj, je zelo pomembno prihraniti vsak možen trenutek pri urejanju poslovnih zadev. Tudi ko se gre za odpiranje d.o.o., je pametna in praktična odločitev to urediti preko agencije, tukaj lahko preverite ponudbe za ustanovitev d.o.o.. Prednost odpiranja novega podjetja preko agencije je ta, da vam ni potrebno plačati osnovnega kapitala v višini 7.500 EUR, kar je velik in dragocen prihranek, sploh če se lotevate svojega posla, kjer vsak cent šteje in pripomore k lažjemu začetku. Ustanovitev d.o.o. preko agencije od vas zahteva samo enkraten obisk notarja za ureditev in podpis vseh potrebnih dokumentov, vse ostalo pa za vas uredi agencija. D.o.o. je na vaše ime prepisan v roku 48-ih ur, saj imajo podjetja d.o.o. že odprt in pripravljen na uporabo.

ustanovitev-doo

Pri kupovanju že odprtega d.o.o. je zelo pomembno, da d.o.o. prej še ni posloval, da je to podjetje nepopisan list, ki nima nikakršne zgodovine posla in finančnih transakcij, saj se tako nikoli ne more točno vedeti ali ima podjetje za sabo kakšne terjatve, dolgove ali kakršnekoli negativne grehe iz preteklosti. Če urejate ustanovitev d.o.o., se lahko takšnim stvarem izognete, saj lahko pri vsakem podjetju preverite reference in zadovoljstvo strank, ki so se storitve že poslužile.

Sicer pa je ustanovitev d.o.o., korak o katerem je potrebno dobro razmisliti, se nanj pripraviti in vedeti v kaj se spuščate. Če ste v podjetniških vodah novi, je seveda zelo pomembno imeti nekoga, ki se na vse birokratske postopke spoznajo in lahko to uredijo veliko učinkoviteje in hitreje. Podjetja, ki imajo tradicijo na področju ustanovitev d.o.o., dobijo za odprtje in prepis podjetja tudi posebne plačilne tarife, ki so včasih za vas lahko celo bolj ugodne, kot če se tega lotite sami. Registracija novega podjetja še nikoli ni bila tako hitra, enostavna in poceni, kot je sedaj, zato v primeru da potrebujete svoj d.o.o. nikakor ne odlašajte pri iskanju pomoči agencije.

Rate this post