Ugodne namestitve v Umagu in okoliciPoletni časi in čas počitnice se počasi izteka, zato imate sedaj zadnje priložnosti da obiščete morje in si privoščite ohladitev ter sprostitev. Če ne veste kam bi se odpravili na morje z vašo družino ali prijatelji, je tu za vas idealna rešitev, ki jo najdete na spletni strani www.umag.si. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate zanimivo ponudbo, ki vam jo ponuja obalno mesto Umag na Hrvaškem morju.

Obisk Umaga je primeren za vse ljudi, saj vam nudi različne aktivnosti in dejavnosti. Z obiskom Umaga si boste zagotovili nepozabne in zabavne počitnice na morju. Privoščite si prijetno ohladitev in zaplavajte v tamkajšnjem morju. Če vas skrbi, kje boste bival v času dopusta, vas skrbi čisto po nepotrebnem saj so vam na voljo namestitve v Umagu in okolici.

apartmaji Umag

Apartmaji Umag so vam na voljo po zelo ugodnih cenah, sami apartmaji pa so tudi zelo lepo opremljeni in prostorni. Lastniki apartmajev so zelo prijazni in gostoljubni. Zagotovite si sproščujoče počitnice v Umagu v apartmaju s teraso in prečudovitim razgledom na morje in to po zelo ugodni ceni.

Mesto Umag vam nudi veliko aktivnosti, ki jih lahko izvajate tako v morju kot tudi na kopnem, lahko pa si ogledate tudi njegove znamenitosti. Plaža je izredno lepo urejena in čista, zato se turisti vedno radi vračajo nazaj. Obiščite spletno stran www.umag.si, kjer so vam na voljo za ogled apartmaji Umag in si zagotovite sproščujoče in nepozabne počitnice.

Rate this post