Udarno kladivoAli potrebujete dovolj močno udarno kladivo da porušite zidove ali celo hiše? Priporočamo vam nakup H65SB2 Hitachija. Za več informacij o ceni si oglejte spletno stran http://proficenter.si/ponudba/hitachi**/udarno-kladivo-h65sb2. Ob nakupu dobite udarno kladivo, stranski ročaj in kovček.

Udarno kladivo je orodje, ki se uporablja za rušenje stavb, sten itd. Udarno kladivo je drugačen od katerih koli kladiv, saj udarno kladivo deluje na motor in vzmeti. To pomeni da deluje na elektriko. S pomočjo vzmeti lahko udarno kladivo naredi do 1000 udarcev na minuto. Za upravljanje teh strojev je treba biti zelo fizično in kondicijsko pripravljeni, saj nekateri tehtajo tudi do 30-40 kilogramov. Ker udarna kladiva potrebujejo veliko moči, nastane tudi veliko vibracij, kar pomeni, da je težje upravljati z njim.

Udarno kladivo

Tehnične informacije udarnega kladiva:

  • NAZIVNA MOČ = 1.340 W (vati)
  • MOČ UDARCA = 42 J (juli)
  • ŠTEVILO UDARCEV NA MINUTO = 1400 udarcev
  • TEŽA = 16.5 kg (kilogrami)

Udarno kladivo ima vgrajen 3 centimetrsko šest kotno vpetje, ima zelo tih in dobro hlajen motor ter proti vibracijski sistem. Udarno kladivo H65SB2 Hitachi spada v razred najmočnejših udarnih kladiv, kar pomeni da je primeren za rušenje oz. podiranje tlakov in sten. V kolikor ste samo amater, vam ni potrebno kupovati od 500-900€ dragih udarnih kladiv, ker bo za vas zadostovalo tako od 50-100€ vredno udarno kladivo. Zato se sami odločite za kaj potrebujete udarna kladiva in si kupite primernega. Npr. če ga potrebujete samo za odstranjevanje ploščic je najbolje da kupite udarno kladivo za 50-100€.

Spletna stran Proficenter.si ima odlične ponudbe udarnih kladiv, s katerimi je rušenje sten ali odstranjevanje ploščic enostavno.

Rate this post