Tisk24 – digitalno tiskanje za hiter dostop do promocijskih materialov


tisk24

Vaša blagovna znamka potrebuje natisnjene vizitke, zloženke, letake, kataloge, posterje, majice, etikete ali kaj drugega? Če ste odgovorili pritrdilno, potem je za vas prava odločitev rastoča blagovna znamka Tisk24, ki vam nudi hitro izdelavo najrazličnejših tiskovin. Od samega naročila do končne izvedbe vam naredijo želeno tiskovino v 24 urah. Naročilo enostavno oddate kar preko spleta ali jim pošljete povpraševanje in vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili z neobvezujočo ponudbo. Vi pa se potem odločite, ali ponudbo sprejmete.

tisk24

Tisk 24 – kakovosten digitalni tisk po ugodni ceni

Verjetno se zavedate, da je uspeh vaše blagovne znamke odvisen od prepoznavnosti in informacij, ki jih dajete v svet. Vaši promocijski materiali so kanal preko katerega vas potencialne stranke spoznajo. Zato je pomembno, da so promocijske vsebine jasne, profesionalne in vsebujejo vse najnujnejše elemente in podatke, ki jih potencialna stranka mora izvedeti o vaši blagovni znamki, izdelkih ali storitvi. Ne pozabite, da je vaš uspeh odvisen od kakovosti promocije, zato se odločite za Tisk24, ki bo za vas pripravil kakovostne promocijske vsebine. Za vas lahko oblikujejo in natisnejo letake, etikete, kataloge, vizitke, pa tudi večje materiale za učinkovito zunanje oglaševanje, kot so jumbo plakati.

Tisk24 – v skladu z vašimi željami

V podjetju Magma Media vam ponujajo raznovrsten izbor možnosti, med katerimi lahko izbirate. Vsak element končnih tiskovin pri Tisk24 bo oblikovan v skladu z vašimi željami in potrebami. Izbirate lahko med barvnim ali črno-belim enostranskim ali dvostranskim digitalnim tiskom, gramaturo papirja ter različnimi dimenzijami. So zelo prilagodljivi, saj lahko tiskajo tudi na karton, les, aluminij, plastiko, pleksi steklo, avtomobile, majice in še na druge materiale. Pri večjih naročilih nudijo tudi popust ugodnosti. Za konkretno ceno izvedbe digitalnega tiska pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili z ugodno, a neobvezujočo ponudbo. Verjemite, da boste s Tisk24 vedno zadovoljni.

Rate this post
Oznake: