Tisk jumbo plakatov pri Magma MediaSigurno se večkrat ob cesti zagledate v kakšen jumbo plakat. Kdo pa lahko gre mimo njih, če pa so tako veliki in vidni za naše oči. Hitro in zanesljivo tiskanje jumbo plakatov vam uredijo v Magma Media. So zanesljivi, zaupanja vredni in zelo hitri. Že v 24 urah od vašega naročila je jumbo plakat že pripravljen za vas. Tisk jumbo plakatov pri njih je nekaj vredno, saj jim zaupa že ogromno podjetij in drugih ustanov. Jumbo plakati so idealna rešitev za promocijo in prepoznavnost kakšne trgovske znamke.

Vsak jumbo plakat takoj pritegne pozornost naših oči. Mislim, da ne moreš mimo njih, da ga ne bi prebral in pogledal kje se vse to nahaja. Pa če so še kako na gosto postavljeni so vedno v naših očeh. Tisk jumbo plakatov zaupajte podjetju, ki so res vrhunski na tem področju. Na kvaliteten material vam natisnejo in, če bo treba ga vam tudi postavijo. Seveda zelo pomembno je kam ga boste na koncu postavili. Najboljše na vidno mesto, kjer se obrne ogromno ljudi. To so razne ceste oziroma avtoceste, druge prometne vpadnice, kakšni trgovski centri, po mestih in še se bi našli kraji.

tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov pri Magma Media ni samo tiskanje, kot sem že omenila. Povsod po naši prelepi državi vam jih tudi postavijo. Napišite jim lokacijo in vse bodo uredili za vas. Za samo ceno jih pokličite ali jim pišite, ker je vse odvisno od velikosti ter materiala. Prav tako vam jumbo plakate lahko premikajo. To pomeni, da vam čez nekaj časa tudi prenesejo na drugo lokacijo. Ne pretiravat s pisanjem na sam plakat. Saj pravijo malo je več in to še kako velja. Ker ko se vozimo, posebej, če smo voznik nimamo časa brat dolga besedila. Bodite izvirni ampak na kratko in dajte besedilo v tisk jumbo plakatov še danes.

Rate this post