Svetlobne table in navadne table za oglaševanjeZa oglaševanje se ljudje velikokrat odločijo da svoje oglase postavijo na oglaševalne table, svetlobne table, ali pa kaj drugega. Vrst oglaševanja je sicer ogromno, nekateri svoje produkte oglašujejo na internetu, drugi hodijo od hiše do hiše ter predstavljajo svoje produkte, tretji oglašujejo po televiziji. Koliko je kakšno oglaševanje uspešno je odvisno od samega načina in pristopa, z različnimi načini oglaševanja pa lahko tudi ciljamo na različne vrste ljudi. Nekateri imajo rajši svetlobne table katere lahko vidijo ponoči, drugi raje poslušajo glas prodajalca, ki jih napeljuje naj kupijo njegov produkt. Če vas zanima oglaševanje na tablah kot so reklamne ali pa svetlobne table potem si lahko ogledate http://magmamedia.si/reklamne-table-in-napisi ter izveste kaj bolj koristnega kot pa v tem članku.

svetlobne table

Pri tablah je pomembno, kako oblikujemo grafiko, ki bo predstavljena na tabli. Za navadne in tudi svetlobne table je potrebno poskrbeti da na njej ne bo milijon različnih informacij, saj potem ljudje ne bodo vedeli kaj želite z oglasom povedati. Barve naj bodo takšne, ki se bodo ujemale s tematiko oglasa. Če veste na kakšni tabli bo vaš oglas, lahko oglas tudi humoristično priredite, tako bo pritegnil več oči in potencialnih strank.

Svetlobne table so predvsem uspešne ker so osvetljene. Oglasi se dobro vidijo ponoči ravno tako kot podnevi. Hkrati pa tudi bolj izstopajo. Je pa samo oglaševanje za svetlobne table dražje od navadnih. Razlog, kot ste verjetno že ugotovili, je v razsvetljavi. Tablo je potrebno razsvetliti za to pa je potrebna elektronika in elektrika katero mora nekdo plačati. Poleg tega pa ker so takšne table bolj uspešne, si ponudniki oglaševalnih prostorov kot so svetlobne table, lahko privoščijo da malce napihnejo ceno. Poleg tega pa je takšne svetlobne table potrebno tudi vzdrževati, in nekdo mora pač to početi in biti za to tudi plačan.

Rate this post