Posebej prilagojeni unikatni stroji za peskanje vrhunske kvalitete


stroji za peskanje

Stroji za peskanje se uporabljajo v skoraj vseh industrijah in so zelo uporabni za to, da se očistijo obdelovanci, ki se uporabijo v proizvodnji. Kvalitetni stroji za peskanje naredijo lahko na njih hrapavo površino. Tako nastaneta poseben lesk, dekoracija ali pa je površina pripravljena za barvanje. Vsaka proizvodnja ima svoje potrebe po peskanju zato se vsak stroj posebej izdela za vaše potrebe in je unikaten. Stroj se prilagodi vašim robotom in avtomatizaciji proizvodnega procesa.

stroji za peskanje

Unikatni in prilagojeni stroji za peskanje se izdelujejo kar nekaj časa, da so res kvalitetni in natančno narejeni. Nato se montirajo v vašo proizvodnjo. Zagotovijo vam tudi redno vzdrževanje in servis ter izdelavo rezervnih delov po potrebi, če se kateri obrabi.

Stroji za peskanje so običajno zaprti in imajo avtomatske robote za peskanje. Peskajo lahko z različnimi mediji, kot so pesek, soda ali suhi led. Odvisno je od tega, kaj je potrebno doseči in kaj se peska. Imajo zaslone na dotik, ki so veliki in pregledni ter peko njih upravljate, kaj naj se dogaja v stroju. Skozi okna pa vidite dogajanje in ga kontrolirate ter po potrebi nadgradite ali popravite in ustavite.

Stroji za peskanje se lahko postavijo tudi v zelo kratkem času enega meseca, če se najame že narejeno proizvodnjo oziroma enoto, ki se jo zgolj montira pri vas. Ali pa najamete proizvodnjo halo s stroji, ki že obstaja in vas čaka na odločenih lokacijah v večjih mestih v naši deželi.

To podjetje ima prednost, ker že nekaj desetletij raziskuje v lastnem raziskovalnem laboratoriju glede tega, kako se obnašajo kovine in mediji pri določenih pogojih peskanja in te ugotovitve implementirajo v lastne stroje. Gre za domačo tehnologijo vrhunske kakovosti.

Testiranja pa izvedejo tudi na konkretnih produktih, ki jih potem vi uporabljate v proizvodnji, da se naredi resnično optimalen stroj za to, kar hočete doseči in vas konkurenca ne more prehiteti.

Rate this post