Streč folija je uporabna v industriji in doma za zavijanje


streč folija

Streč folija je izjemno uporabna v industriji, podjetništvu, skladiščenju, pakiranju ter doma. Raztegljiva streč folija je izdelana iz plastike, ki se razteguje in se ne strga, zato lahko ovije vsak predmet tako, da ga drži trdno skupaj in ga varuje pred vlago, prahom, poškodbami ter razsutjem. Na razpolago sta običajna folija in pa nano folija, ki je izdelana s pomočjo nove tehnologije, katera omogoča, da je ta folija še tanjša in cenejša ter okolju bolj prijazna. Folijo seveda lahko predelajo naprej in jo uporabijo za druge izdelke, če jo odložite v zaboje za recikliranje.

 streč folija

Raztegljiva streč folija se lahko uporabi doma za zavijanje daril, paketov ali tudi hrane, pohištva in še marsičesa. Ponavadi gre za majhno folijo, ki je ozka z malo navitja. Lahko zavijate ročno ali še bolje s posebno pripravo, na katero nataknete tulec folije in z njim preprosto zavijate predmete. Streč folija je zanimiva tudi v pisarnah, kjer uporabljajo točno takšno mini folijo, lahko pa imajo tudi malo večjo za zavijanje paketov, če pošiljajo kašne zadeve naprej iz pisarne.

Še posebej je raztegljiva folija uporabna v industriji in pri pakiranju večjih škatel ter tovora na palete. Ta folija bo vse lepo ovila zelo tesno in varno, zato bodo škatle na paleti ostale trdne med prevozom in se ne bodo razsule. Hkrati bodo zavarovane pred prahom, vodo, dežjem in drugimi padavinami ter tudi pred udarci. Pomembno je, katero folijo boste izbrali, saj to tudi diktira vaše stroške pakiranja, ki so lahko povsem racionalni ali pa pretirani. Zato predlagamo, da se posvetujete z mojstrom, ki proizvaja pakirni material in vam pove, katera streč folija bi bila za vaše potrebe prava.

Za različne potrebe so različne folije, ki so različnih debelin, širin in navitij. Lahko se uporabljajo za ročno ali strojno zavijanje. Slednje so večje in imajo dvakrat daljše navitje. Da bi optimizirali pakiranje, je treba najti prave folije s pravimi debelinami, ki še zdržijo določene pritiske in ni smiselno uporabljati preveč debele folije, ker so dražje.

Folije lahko perosnalizirajo z naravami, prosojnostjo ali s potiskom z vašim logotipom in sporočili, da se točno ve, kaj je zavito na paletah ali paketih. Naročite lahko klasične dimenzije, ki so vedno na voljo ali posebne samo za vas izdelane.

Rate this post