Sodni prevodi zahtevajo izurjene sodne tolmače


sodni prevodi

Prevajanje že sicer velja za zahtevnejšo obliko dela, ki jo lahko opravljajo le strokovno usposobljeni prevajalci. Obstajajo tudi prevodi, ki so še posebej zahtevni, in sicer sodni prevodi, kjer je vsaka beseda pomembna. Opravljajo jih lahko samo prevajalci oziroma sodni tolmači, ki so pooblaščeni s strani Ministrstva za pravosodje.Podjetje Multilingual združuje odlično strokovno podkovane sodne tolmače, ki ustrezajo vsem naštetim kriterijem. Ravno zato je naša agencija več kot primeren naslov, ko iščete tovrstno storitev.

Hitra odzivnost je pogosto ključna

Sodni prevodi večinoma zahtevajo izjemno odzivnost, prav tako pa tudi hitrost, saj se včasih zgodi, da sodni prevod potrebujete iz danes na jutri. Agencija Multilingual vam vsekakor zagotavlja, da so sodni prevodi lahko opravljeni že v istem dnevu za besedila dolžine do pet strani.

sodni prevodi

Vedno se potrudimo, da vam zagotovimo največ za vaš denar, ob prvem sodelovanju pa vam pripada tudi dodaten 10 % popust ne glede na dolžino in tip besedila. Na ta način se boste enkrat za vselej prepričali, zakaj je Multilingual že dolga leta prva izbira številnih zadovoljnih strank.

Naloga sodnega tolmača je pomembna ter odgovorna

Kdo pravzaprav je sodni tolmač? To je oseba, ki je usposobljena za prevajanje, kadar potrebujete sodni prevod. Njegova naloga je, da besedilo prevede skladno s stroko in vsemi zahtevami. Pomembno je, da je sodni tolmač pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje, saj lahko le na ta način opravlja to storitev.

Naše podjetje Multilingual vam pod eno streho zagotavlja izjemno izkušene ter zanesljive prevajalce, med katerimi so tudi sodni tolmači. Pri tem pa vam je zagotovljena tudi popolna diskretnost, saj se sodni tolmač dobro zaveda, da je ena od njegovih nalog tudi skrbno varovanje poslovnih skrivnosti.

Popolna prilagodljivost ter nizke cene

Če je sodni tolmač tisti, ki ga potrebujete v danem trenutku, potem ne odlašajte s kontaktom. Sodni prevod vam bomo zagotovili v neverjetno hitrem času in to na najvišjem nivoju. Tudi naše zadovoljne strank potrjujejo, da vedno dobijo še več kot pričakujejo ter se k nam z veseljem vračajo. Za prav vsako stranko je namreč poskrbljeno, da zanjo uredimo vse od prvega do zadnjega koraka.

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Rate this post