Revija  Na DlaniRevija Na dlani je brezplačen časopis, ki izhaja v večih 11 občinah na dolenjskem in sicer v Novem mestu, Šmarjeških toplicah, Škocjanu, Šentjerneju, Trebnjem, Žužemberku, Mirni, Šentrupertu, Mokronogu, Mirni peči in Sevnici. Poleg brezplačne mesečne izdaje, ki pride vsak mesec v nabiralnike občanov občin Dolenjske regije, članke in prispevke lahko berete  tudi na spletu.

V brezplačnem časopisu Na dlani najdete novice aktualnih dogodkov po izbranih občinah Dolenjske, novice o športnih dogodkih, od nogometa, košarke in odbojke na lokalni ravni, do dogajanja v atletiki in borilnih veščinah, kot je boks, kickboxing in karate. Zbrane so novice kulturnih dogodkov, kot so srečanja umetnikov, literatov, festivalnih dogajanj in lokalnih prireditev. Časopis Na Dlani ponuja  zanimivosti o atraktivnih potovalnih destinacijah, ki so jih obiskali izkušeni popotniki, opise njihovih geografskih in zgodovinskih značilnosti, kulturnih objektov in turističnih znamenitosti, prehrambenih navad ter tipičnih običajev lokalnih prebivalcev. Zbrane so zanimive ideje za kolesarske izlete, sprehode in druge izletniške točke. V brezplačniku dolenjska dobite tudi obilico idej za kakovostno preživljanje prostega časa.

na dlani

Časopis Na Dlani se ponaša z objavami aktualnih dogodkov iz gospodarstva, podjetij, ki uspešno poslujejo na območju Dolenjske, primeri dobrih praks ter uspešnih podjetniških zgodb. Tukaj  najdete ugodne ponudnike storitev za čistilne naprave, električne grelce, klimatske naprave, avtomobilske dele in druge mehanizacije. Zbrani so uporabni nasveti za gospodinjstva pri varčevanju z električno energijo, pri varčevanju z gorivom in ogrevanju bivalnih prostorov.

V spletni različici revije nadlani.si so zbrana opozorila policijskih postaj, kronika lokalnih kršitev reda in miru, prometnih nesreč, vlomov, tatvin ter drugih nesreč na lokalnih tleh. Na spletu najdete članke, ki so objavljeni v tiskani verziji in v arhivu je možno prebrati članke starejših izdaj.

Iz področja zdravja najdete nasvete za športno vadbo, za dobro ohranjanje telesne kondicije, za zdravo prehrano in zdrav življenski slog. V časopisu Na Dlani so izobraževalne vsebine, ki služijo kot preventiva pred poletno dehidracijo, povišanim krvnim pritiskom, nasveti za izgubo odvečnih kilogramov, ozaveščanje o boleznih in nevšečnostih, ki pretijo v spomladnem, poletnem, jesenskem ali zimskem času. Najdete tudi zanimive intervjuje in zgodbe posameznikov, ki so se uspešno soočili z izzivi, ki jih prinaša življenje.

Rate this post
Oznake: