Prevoz na letališče Taxi Airport Ljubljana


taxi airport Ljubljana

Potrebujete cenovno ugoden, a hkrati hiter ter zanesljiv prevoz na letališče, ali pa z letališča do hotela ali doma? Bi si želeli ogledati različna slovenska mesta in muzeje? Vabimo vas, da nas pokličete ter se dogovorite za hiter ter zanesljiv prevoz. Taxi Airport Ljubljana je mlado podjetje, ki je v dosedanjih letih delovanja pridobilo veliko rednih strank iz Slovenije in tujine. Smo profesionalno podjetje, ki nudi oseben ter javni prevoz. Svojim strankam nudimo tako zasebni taxi prevoz, kot prevoz z kombi vozili, ki nam omogočajo prevoz več ljudi na enkrat. Več si preberite na http://www.taxi-airport-ljubljana.com/

Vrednote Taxi Airport Ljubljana so pravočasnost, zanesljivost ter seveda varnost. Pri Taxi Airport Ljubljana dajemo velik poudarek tudi na udobje potnikov ter njihova dobrobit. Temu so prilagojena tudi naša vozila, ki so redno servisirana, večina pa je tudi mlajših od štirih let. Pot po napornem potovanju želimo svojim strankam predvsem olajšati, zato so naši vozniki urejeni, prijazni in ustrežljivi. Ko prispete na letališče, vas bo voznik pričakal kar na izhodu s terminala. Da bo srečanje čim enostavnejše, vas pričaka kar s kartico z vašim imenom. Tako se izognemo nepotrebnemu iskanju pravilnega vozila ter dolgotrajnem čakanju. Popolnoma pripravljeni smo tudi na morebitne zamude letov. Sodobna tehnologija našemu osebju omogoča, da čas prihoda preverijo kar preko spleta, zato bodo čas prihoda popolnoma prilagodili vašemu.

taxi airport Ljubljana

Tudi za goste iz tujih držav bomo pri Taxi Airport Ljubljana popolnoma poskrbeli. V ta namen so naši vozniki ustrezno usposobljeni. Vsak izmed njih pozna vsaj enega izmed glavnih tujih jezikov (angleški ali nemški jezik), podkovani pa so tudi na področju turizma ter znamenitosti različnih slovenskih ter tujih turističnih destinacij.

Zakaj torej izbrati Taxi Airport Ljubljana? Ker imamo mnogo izkušenj ter zanesljive, pravočasne ter ugodne storitve. O tem pričajo tudi naše reference – imamo mnogo domačih, pa tudi tujih, stalnih strank, ki se v Slovenijo vedno rade vračajo.

Rate this post