Poceni plin je dostopen prav vsemPrav gotovo se vsi spopadamo z vprašanjem s čim ogrevati stanovanje in če ne prej pa, ko imamo svoje stanovanje ali stanovanjsko hišo. Prav gotovo je poceni plin ena boljših rešitev, saj je cenovno ugoden in okolju zelo prijazna izbira. Ne glede na to ali urejate novo stanovanje ali pa želite le pri starem spremeniti sistem ogrevanja lahko izkoristite prednosti, ki vam jih nudi uporaba zemeljskega plina.

poceni plin

S pomočjo zemeljskega plina lahko ogrevate stanovanjske prostore ali saniterno vodo, lahko pa tudi kuhate na plin. Zemeljski ali poceni plin ima mnogo načinov uporabe, najpogosteje pa se uporablja v industriji, pri proizvodnji električne in toplotne energije, njegove energijske lastnosti pa lahko uporabljamo tudi v sodobnih gospodinjstvih. V podjetju Geoplin se ukvarjajo s trženjem, zastopanjem in tudi posredovanjem na trgu zemeljskega plina v Sloveniji.

Stroški ogrevanja v posameznih gospodinjstvih po Sloveniji in tudi drugod nedvomno predstavljajo enega izmed najvišjih zneskov. Vsak dom je potrebno ogrevati vsaj 200 dni na leto, kar pa se pozna v denarnicah potrošnikov kot tudi v okolju. Emisije predstavljajo zelo velik del problema sodobne družbe. Onesnaženost okolja predstavlja velik problem za naravo, posledično pa tudi za zdravje vseh živih bitij. Ravno zato pa je pomembno kakšne izpuhe v okolje oddaja naše gospodinjstvo. Zemeljski plin je izjemno učinkovit energent, ki pa je med fosilnimi gorivi najbolj prijazen okolju. Med izgorevanjem zemeljskega plina se sprošča zelo malo ogljikovega dioksida. Po kemijski sestavi pa je nestrupen, a vseeno eksploziven, zato se mu iz varnostnih razlogov dodaja specifičen vonj, po katerem se ga lahko zazna v prostoru. Ogrevanje na poceni plin prinaša več prostora, saj zanj ne potrebujete posebnega prostora za skladiščenje, ker priteče po ceveh plinskega omrežja.

V kolikor se odločite za poceni plin se enostavno obrnite na lokalnega prodjalca oziroma dobavitelja. Poceni plin podjetja Geoplin je dostopen v več kot osemdesetih občinah po celotni Sloveniji. V primeru, da priključka na plinovod še nimate, vam bodo lokalni dobavitelji pri tem svetovali in pomagali.

Rate this post