Oblikovanje vabil, lahko naredite sami ali ga za vas naredijo grafični oblikovalci


oblikovanje vabil

Prirejate javno predstavitev vašega izdelka, zasebno rojstnodnevno zabavo ali pa organizirate razstavo in potrebujete vabila, potem kliknite sem. Podjetje Magma Media vam omogoča oblikovanje in tiskanje vabil, s katerimi boste pritegnili pozornost vseh povabljenih.

oblikovanje vabil
Vas zanima tiskanje in oblikovanje vabil?

Ne glede na kakšen dogodek vabite povabljence, je pomembno, da že z vabilom pritegnete pozornost in zanimanje, kaj vse se bo na dogodku dogajalo. Za to pa je treba do potankosti izkoristiti oblikovanje vabil, vse od sestavljanja besedila, oblikovanja do tiskanja. V podjetju Magma media vam omogočajo, da od oddanega naročila do končne izvedbe mine manj kot 24 ur.

Oblikovanje vabil za vas
V primeru, da še nimate oblikovanih vabil oz. niste vešči oblikovanja, lahko to storijo za vas v podjetju Magma Media. Med svojimi storitvami imajo tudi oblikovanje in tiskanje vabil. Njihovi grafični oblikovalci vam pri oblikovanju lahko pomagajo, ali pa vam v celoti izvedejo oblikovanje vabil. Za to pa potrebujejo izbrano vsebino, kar pomeni, da ne sme biti preveč ali premalo informacij, le te morajo biti skrbno izbrane. Prav tako je pomembna izbira velikost teksta, pisava, barve, oblike in posebni vizualni efekti. Pomembno je tudi, da je celoten videz privlačen, a hkrati ne pretirano vpadljiv. Kakovostno oblikovanje vabil pomeni, da je celostna grafična podoba v skladu z vašo vizijo in poslanstvom vašega podjetja oz. blagovne znamke.

Oblikovanje vabil in tiskanje
Ko je oblikovanje vabil končano, vam nudijo tudi tiskanje vabil in sicer lahko izbirate med digitalni ali offset tisk. Običajno za tiskanje vabil v manjših nakaldah uporabljajo digitalni tiskpri, pri večjih nakladah pa se poslužujejo offset tiska. Podjetje Magma Media odlikuje hitrost, kakovost in ugodna cena tiskanja vabil in tudi drugih tiskovin. Zato ne odlašajte in jim pošljite oblikovana vabila ali povpraševanje za oblikovanje vabil ter tiskanje, jutri so vaša vabila lahko že natisnjena.

Rate this post