Notranje žaluzije za vaš domSte v dilemi ali bi izbrali klasične zavese ali žaluzije? Če vam skozi okno premočno sveti svetloba in vas to moti, se morate vsekakor odločiti za žaluzije. Dandanes jih ima že skoraj vsaka hiša. Uporabljajo se tudi kot dodatek k lepšemu izgledu, saj v modernih hišah nič več ne uporabljamo klasične zavese, temveč zunanje ali notranje žaluzije. In če se odločate kako zatemniti prostor vam priporočam notranje žaluzije saj so bol preprostejše, vendar še tako moderne za vaš prostor.Notranje žaluzije za vaš dom

S čiščenjem ne boste imeli nobenih težav, saj prah preprosto obrišete kar z mokro krpico.

Če se odločate za nakup se pozanimajte kolikšno velikost in katero barvo notranje žaluzije boste potrebovali oziroma izbrali. Na voljo imate zelo veliko ponudnikov. Zanesljiv in dober ponudnik je tudi podjetje roletarstvoSENCA. Imajo tudi svojo spletno stran www.rolete-senca.si/notranje-zaluzije kjer izveste še veliko več informacij.

Njihove notranje žaluzije sestavljajo lamele, ki imajo širino 25 mm. So zelo enostavne za uporabo, saj z njimi preprosto reguliramo sončno svetlobo ali pa prostor popolnoma zatemnimo. Notranje žaluzije lahko naročite po meri na tel.: 041 672 408. Vendar ne samo to, da jih naročite, nudijo vam tudi servis in montažo. Lahko pa jih pokličete samo, da izmerijo kolikšno velikost žaluzij potrebujete in to kar brezplačno.

Rate this post