Kako izbrati najcenejši tisk?


najcenejši tisk

Verjetno se je vsak kdo že srečal z tiskanjem, bodisi je to šlo za tisk pogodb, seminarskih nalog ali pa ste natisnili voščilnice. A vsi vemo da tisk na domačem tiskalniku ni najcenejši tisk. V prvi vrsti moramo imeti tiskalnik, ki na trgu ponujajo svoje cene od 50 eur naprej. Po nakupu sledi nakup kartuš in papirja. In če smo mislili da je tiskalnik najdražji del nakupa smo se zmotili saj kartuše za tiskalnike postanejo ker precejšen zalogaj.

Ker v današnjem času vse manj tiskamo je velika verjetnost, da se bodo kartuše zasušile in bo tisk zelo slab ali pa celo onemogočen. Kaj hitro opazimo, da najcenejši tisk še vedno nudijo v papirnicah n tiskarnah. Tiskovine so s pomočjo dobrih tiskalnikov opravljene hitro in kar je najpomembnejše ustavimo lahko precejšno količino tiska. V podjetju Magma media so posebej specializirani za tovrstno delo in vam tiskovine pripravijo že v parih urah če gre za večje naklade. V primeru tiska krajše pogodbe ali tiska do dvajset strani vam tiskovino pripravijo takoj. Cene, ki jih ponujajo tiskarne se gibljejo približno od pol centa na črno belo stran pa približno deset centov na barvno stran.najcenejši tisk

Magma media za vas lahko opravi tudi tisk na daljavo kar pomeni, da jim celotno pripravo lahko posredujte na elektronski naslov. Ko vaše tiskovine pripravijo vas obvestijo in jih odidete prevzeti. Najcenejši tisk tako ni več težka izbira kje boste pripravili svoje dokumente. V podjetju vam poleg klasičnih tiskovin lahko pripravijo tudi najcenejši tisk za ostale tiskovine kot so tisk na platno, karton ali pa za vas pripravijo jumbo plakate. Prav tako poskrbijo za oglaševanje bodisi preko spleta ali pa preko ostalih kanalov marketinga. Pred pričetkom tiska vam svetujejo glede pravilnega formata in vam po potrebi poskrbijo tudi pomoč pri oblikovanju. Poskrbite, da najcenejši tisk prepustite strokovnjakom na tem področju.

Rate this post