Najboljše slušalke na trguTudi vi radi poslušate glasbo na vsakem koraku? Potem veste, kako pomembne so dobre slušalke. Pravzaprav imate verjetno raje kar vrhunske slušalke, te pa zagotovo najdemo pri znamki Sony. Velika prednost današnjih slušalk je zagotovo to, da lahko zbiramo različne velikosti in zmogljivosti slušalk, nekatere so celo brez kablov in delujejo preko Bluetoooth povezave.

slušalke

V zadnjem letu smo pri slušalkah naredili velik preskok, saj smo iz brezžičnih in komaj vidnih slušalk, prešli na ogromne slušalke, kakršne smo poznali nekaj desetletij nazaj, sedaj pa so ponovno prišle v modo. Danes vam bomo predstavili profesionalne slušalke Sony MDR-V700DJ, zasnovane za najbolj zahtevne uporabnike! Kot je že jasno iz zgornjega teksta, gre za profesionalne slušalke, katere uporabljajo tudi DJ-i. Zakaj jih ne bi sedaj uporabljali tudi vi in se predali super zvoku, ki ga omogočajo? Njihova zelo pomembna lastnost je, da imajo mehanizem s katerim se vrtijo ušesne čašice, kar je za profesionalce zelo pomembno, saj se s tem zagotavlja enostaven nadzor. Prav tako je pomembno poudariti, da imajo 50 mm pogonsko enoto, s katero se ustvarja visokokakovosten zvok, vse to pa dopolnjuje neodimni magnet, ki pomaga pri ustvarjanju čistih visokih in močnih nizkih tonov. Vsi, ki s takšnimi slušalkami veliko potujete, boste veseli kompaktne pregibne zasnove, ki omogoča lažje hranjenje in prenašanje slušalk. Omenjene slušalke imajo tudi popolnoma novo zasnovo pozlačenega univerzalnega stereo vtiča, ki je vijačnega tipa, kar omogoča varno povezavo z raznimi audio napravami. Prav tako imajo LC-OFC žico, ki omogoča boljšo prevodnost in pa zaviti vod, ki omogoča bolj priročno uporabo. Ta tip slušalk ima še kar nekaj dobrih lastnosti, vendar je prostora za opis vseh žal premalo.
Torej, kaj še čakate? Če želite uživati v čistem zvoku,, ob vaših najljubših melodijah, kjerkoli in kadarkoli, potem hitro kupite slušalke in se predajajte odličnim ritmom vaših najljubših pesmi.

5/5 - (1 vote)
Oznake: