Moške in ženske frizureFrizure so zelo pomembne saj s tem pokažete svojo osebnost. Za spremembo frizure se večinoma odločite takrat, ko vam stara ni več všeč. Primere frizur si poglejte na frizure.si.

Za nekatere ženske je značilno, da imajo različne frizure in to so: dolge, kratke, tanke, paž in fru fru. Bolj priljubljeno je, če imate ribjo kost, francosko pletenico in vse bolj moderno je, da imate lase spete v žemljico. Frizure ombre so že kar nekaj časa popularne ter izgledajo tako, kot naraven lesk sonca. Takšne frizure si lahko privoščijo ženske z dolgimi lasmi. Čeprav niste ena iz med tistih, ki bi imele dolge lase in imate kratke lase Vam svetujemo, da imate enostavne in preproste frizure.Moške in ženske frizure

Pri kratkih frizurah je najbolj priljubljen dolgi paž. Če se boste odločili za dolgi paž morajo biti lasje enake dolžine in enakomerno porazdelitev.

Moški tudi skrbijo za svoje lase prav tako kot ženske. Za moške frizure je značilno, da lahko hitro zamenjajo svoje frizure in imajo novo. Prej so bile najbolj popularne frizure skupine The Beatles, sedaj je pa bolj priljubljeno, če imajo postrani počesane lase, saj jih naredijo bolj čustvene. Tisti, ki pa imate dolge lase Vam priporočamo, da imate lase spete v čop.

Rate this post