Mobilne hišice na PašmanuPoletje je obdobje, ko se marsikdo odpravlja na morje. Slaba namestitev nam ne sme pokvariti težko prigaranega dopusta, zato moramo dobro premisliti, kje in kako bomo preživeli dopust. Mobilne hišice so dopustniška namestitev, za katero se odloča vse več ljudi. Več na htttp://www.tabazilika.si/mobilne-hisice.

Kampiranje v šotoru je razmeroma poceni, vendar pa potrebujemo veliko opreme in časa za postavitev, bivanje pa tudi ni preveč udobno. Mobilne hišice so primerne za bivanje skozi celo leto. Kot že ime pove, so mobilne hišice nekakšne majhne, dobro izolirane hiše na kolesih, ki jih lahko prevažamo. Odlična opremljenost nudi udobje domačega doma, kjerkoli se nahajamo. V notranjosti hišic se navadno nahajajo kuhinja z jedilnico, spalnica, dodatna soba, kopalnica z WC-jem in druga oprema, zunaj pa se nahaja terasa, iz katere lahko občudujemo prekrasno morje in uživamo ob srkanju osvežilne pijače. Za prijetno temperaturo poskrbi klimatska naprava. Mobilne hišice se nahajajo na priljubljenem otoku Pašman v bližini peščenih plaž, lahko pa kar ob oljčnih nasadih. Mobilne hišice lahko najamete ali kupite. Cene mobilnih hišic so odvisne od opremljenosti, velikosti ter od lokacije, kjer se nahajajo.

Mobilne hišice

Obiščite zgornjo povezavo turistične agencije Bazilika in si oglejte ponudbo mobilnih hišic. Rezervirajte si tisto, ki vam najbolj odgovarja ter tako preživite dopust nekoliko drugače.

Rate this post