Kakovostne karnise za zaveseSpletna trgovina – zavese Daša vam v svojem programu nudijo različne karnise za vaše zavese – https://www.zavese-dasa.si/karnise/. Na voljo vam torej nudijo aluminijaste ali pa panelne karnise, seveda pa jih lahko pri tem podjetju naročite tudi po naročilu. Če potrebujete te po meri, torej po naročilu potem vstopite v kontakt z njimi, tam zaposleni vam bodo z velikim veselje priskočili na pomoč, tako da boste veliko lažje sprejeli svojo dokončno odločitev.

karnise

V svojem programu, pa imajo tudi aluminijaste karnise, te vam s svojo izjemno lahkotnostjo in pa drsnostjo omogočajo različne sisteme pritrditev, prav tako, pa lahko te tudi popolnoma brez težav prilagodimo samemu namenu in pa uporabe zaves. Te karnise so vsekakor najbolj primerne za klasične zavese, torej zavese v 1-tirni ali pa 2-tirni izvedbi, te pa se lahko uporabljajo tudi za zavese, ki so namenjene samo dekoraciji in ne tudi praktičnosti. Skratka podjetje zavese-Daša vam te ponuja v večih vrstah in izbirate lahko med ogromno različnimi barvami, oblikami, debelinami, zaključki, drsniki in pa številu nosilcev. Zagotavljajo pa vam, da so te narejene iz samo najbolj kakovostnega in pa hkrati tudi obstojnega aluminija, tako da vam bodo te omogočile dolgoletno redno uporabo, brez kakršnih koli dodatnih skrbi, kot so naprimer potreba po menjavi ali pa popravilu.

Skratka v kolikor imate doma panelne zavese, vam bodo te karnise prišle še kako zelo prav, seveda pa morate se tu odločiti za panelne karnise. Te sestavljajo uteži, aluminijaste pa sestavljajo različne transportne plošče in pa potezne palice. Na voljo pa imate tudi poljubno izbiro različnih števil tirov in sicer od 2 do 5. Vsekakor je ta odločitev popolnoma na vas, tako da je tu pomembno da poleg upoštevate tudi lastnosti vaših oken in pa vrat, število transportnih plošč na katere bodo te zavese pripete pa je vsekakor lahko večje. Njihova montaža pa je mogoča na steno ali pa tudi v strop.

 

Rate this post
Oznake: