Kaj je tapkanje?Tapkanje ali EFT tehnika vam lahko pomaga pri mnogih težavah. Seveda ne gre za neko naključno tapkanje brez neke povezave, ampak za vodeno in usmerjeno tapkanje, ki vam pomaga rešiti težave kot so anksioznost, razne bolečine, alergije, odpiranje čaker, depresija, fobije, hujšanje, stres, sram, strah, jezo, osamljenost in na splošno pomaga pri recimo temu krotenju vašega psihičnega dela.

Tapkanje

Torej lahko bi rekli, da vam bo eft tehnika pomagala pri duševnih stiskah, ki jih morda občutite. Morda vam tradicionalne medicinske metode niso najbolj pogodu ali pa ne želite svojega telesa zastrupljati z zdravili, ki sicer pomagajo, vendar pa imajo stranske učinke in celo kakšne posledice. V tem primeru je tapkanje odlična rešite! V Sloveniji ta tehnika sicer še ni tako razvita, vendar nikar ne nasedajte amaterjem! To ni nekaj, kar zna vsak, kljub temu da se sliši izredno preprosto. Tapkanje vam bo pomagalo hitro in za vselej odpraviti vaše duševne stiske, ki so običajno posledica prevelikega stresa, s katerim se vsakdo od nas srečuje na prav vsakem koraku – v službi, v razmerjih in osebnih odnosih, na cesti in tako naprej.

Tapkanje je tehnika ali metoda, ki je pravzaprav izpeljana iz akupunkture, vendar za razliko od le-te, ne uporablja igel. Torej namesto, da se določene akupresurne točke zbadajo z iglami, se v tem primeru po njih tapka in na ta način iz telesa odganja negativno energijo in čustva, ki se kopičijo v nas in nam povzročajo nepotreben stres.

Seveda pa to ni vse, kar se pri tej tehniki počne, potrebno je biti z glavo pri stvari, kot bi rekli, in v času izvajanja te tehnike pravilno usmeriti misli in energijo, da je lahko tapkanje sploh učinkovito in da lahko pridemo do želenih rezultatov. Če menite, da je tapkanje primerna metoda za vas, potem se le hitro naročite svoj termin!

5/5 - (1 vote)
Oznake: