Izberite naravne izdelke za nego obrazaKoža na vašem obrazu je neprestano izpostavljena različnim okoljskim dejavnikom, kot so veter, sonce, vlaga, suh zrak ter UV žarki. Nega obraza je zato ključna za vzdrževanje mladostne, prožne ter navlažene kože, ki bo sijala ter vas polnila s samozavestjo. Izbrana nega obraza oz. izdelki za nego kože na obrazu naj bodo izdelani iz naravnih snovi ter kakovostnih sestavin, ki niso le plod kemične obdelave.  V naši spletni trgovini (https://www.kozmetix.si/nega-obraza-in-ustnic)je zdravje naših strank na prvem mestu, zato smo za vas pripravili kakovostno izbiro naravne ter organske kozmetike, s katero boste lahko negovali svoje celotno telo. Sestavine izdelkov v naši ponudbi so certificirane ter izdelane iz naravnih sestavin. Za dodatne informacije o posameznih izdelkih pa si oglejte podrobnejši opis posameznih izdelkov.

nega obraza

Kakšna nega obraza je primerna za vas?

V naši ponudbi boste našli raznovrstne izdelke za nego obraza – kreme, serume, olja, maske, pilinge, tonike, balzame, čistilne gele ter mleka in še mnogo drugega. Nega obraza naj vsekakor vključuje kakovostno čistilno emulzijo po vaši izbiri. Slednjo boste najlažje izbrali s pomočjo poznavanja vašega tipa kože. Za suho kožo bo tako primerno olje, za mešano do mastno pa različni čistilni geli. Po čiščenju kože je obraz priporočljivo navlažiti tudi z uporabo tonika. Slednji bo poskrbel tudi za uravnavanje pH vrednosti vaše kože.

Naravno olje za obraz bo vašo kožo navlažilo, hkrati pa jo navdalo tudi z različnimi dodatnimi blagodejnimi učinki, ki jih ima izbran tip olja na vašo kožo. Nekatera olja so primerna tudi za mastno kožo ter čiščenje nečistoč. Nega obraza za posameznike z izsušeno ter nejevoljno kožo naj vključuje tudi uporabo maske. Slednja bo vaši koži vrnila sijaj ter jo nahranila.

Nikar ne pozabite na ustrezno nego ustnic. Koža na ustnicah je še posebej občutljiva, ob spremenljivih vremenskih ter temperaturnih spremembah pa nagnjena k pokanju. Uporabite mazilo za ustnice z nevsiljivim vonjem po vašem okusu.

Rate this post