Izbira prave fasadeGradite novo hišo ali obnavljate staro? Potem se verjetno dobro zavedate, da je izbira prave fasade eden izmed najtežjih delov pri gradnji hiše. Izbira prave fasade mora biti dobro premišljena, saj je zunanja podoba hiše izrednega pomena, fasada pa tudi ščiti hišo pred atmosferskimi vplivi. Če želimo privarčevati pri stroških ogrevanja, je čas da investiramo v dobro fasadno izolacijo našega doma. Fasade so narejene iz navadnega ali grafitnega stiroporja, ki se jih nato z ustreznimi lepili nalepi na površino hiše.

Izbira prave fasade

Trgovina Pleskar vam pomaga pri izbira prave fasade. Lahko se pohvali z več kot 20 letno tradicijo na področju barv in fasad. Nudijo vam fasadne sisteme in posamezne komponente priznanih proizvajalcev. V prodajnem programu najdete izolacijski material kot je stiropor, stirodur idr., fasadne mrežice, lepila in zaključni barvni sloj. Vse fasade so v skladu z normami  ETICS in ECO sklada. Če ne veste, katera barva bi se najbolj prilegala vaši hiši, nikar ne skrbite, saj vam nudijo tudi izris barvne študije za vašo fasado. Tako si boste bistveno lažje prestavljali končni izgled vašega objekta, saj se mora objekt prilegati okolici, v kateri se nahaja.

Izbira prave fasade mora biti ključnega pomena pri novogradnji ali obnovi objekta. Za posvet izberite trgovino Pleskar, kjer vam bodo pomagali pri ustvarjanju vašega toplega doma.

Rate this post
Oznake: