Inox ograje Žugič


inox ograje

Ograje so pomembna sestavina vseh bivanjskih, poslovnih ter zunanjih objektov. Nam ter našim otrokom zagotavljajo varnost ter oporo pri hoji po stopnišču, onemogočajo padec z balkona, z njimi pa lahko zagradimo tudi naš vrt ali druge površine, s čimer vzpostavimo fizično oviro, ki nepridipravom onemogoča enostaven dostop. Ograjeni vrtovi in dvorišča so idealni tudi za naše ljubljenčke, ki lahko na ta način varno ter brezskrbno tekajo ter se igrajo na površinah.

Inox ograje so kakovostne ograje izdelane iz nerjaveče kovine ter nekaterih drugih elementov. Zagotavljajo nam uglajen ter moderen izgled naše hiše, njene okolice ali poslovnih prostorov. Namestimo jih lahko kamorkoli – v zunanje ali pa notranje prostore, saj so odporne na vremenske in temperaturne vplive. Običajno se ograje na balkone, teras in stopnišč namesti predvsem iz varnostnih ter funkcionalnih razlogov. Na velika okna ali vrata zgornjih nadstropij lahko zaradi varnosti namestite tudi francoske inox ograje, ki jih lahko za vas namestimo horizontalno ali vertikalno. Njihova prednost je tudi enostavno vzdrževanje. V nasprotju z navadnim jeklom, inox materiali s časom ne pričnejo rjaveti, zato inox ograje odlikuje dvakrat ali trikrat daljša življenjska doba. Njihova montaža je hitra, izdela se jih lahko po meri za kakršnekoli potrebe.

inox ograje

Mnogo ljudi se zanje odloči tudi zaradi samega končnega videza. Inox ograje so vedno moderne, našemu prostoru dodajo eleganten pridih ter ga pustijo vizualno odprtega. Stranke se lahko odločijo tudi za kombinacijo inoxa s steklom, lesom, plastičnimi polnili ali drugimi materiali. Zunanje inox ograje v našem podjetju tudi protikorozijsko zaščitimo ter po želji prebarvamo, da dosežemo prašen ali moker učinek.

Zavedajmo se, da zunanja ograja vzpostavi prvi stik z obiskovalci in mimoidočimi. Ograje inox nam omogočajo varovanje našega objekta, obenem pa nudijo tudi lep videz, prepuščajo svetlobo ter nam omogočajo pogled na zunanjo okolico. V nasprotju z betonskimi, ki nas popolnoma odrežejo in skrijejo pred zunanjim svetom, bomo z lepo ograjo, izdelano iz inox materialov, ubili dve muhi na en mah.

Rate this post