Halo pravnik, pomoč na dosegu rokeSe soočate s kršenjem pravic na delovnem mestu? Ima vaše podjetje neplačnike? Se spopadate z osebnim stečajem, rubeži, dolžniki? Ste v postopku ločitve? Na vsa pravna vprašanja lahko sedaj odgovor dobite izredno hitro in po ugodni ceni. Halo pravnik je podjetje, kjer so se zbrali strokovnjaki pravnega področja, zato da pomagajo navadnim smrtnikom pri zapletenih pravnih vprašanjih. Halo pravnik zagotavlja popolno anonimnost ter diskretnost, zato ne rabite biti v skrbeh. Halo pravnik odgovorijo prav na vsak klic, zato lahko odgovor pričakujete izredno hitro. Storitev je tudi cenovno zelo ugodna, saj halo pravnik zaračuna le klic.

Znani so tudi po učinkovitosti, saj po statistiki halo pravnik rešijo 97% vprašanj kar po telefonu. Halo pravnik se ukvarja z vprašanji na področju zavarovanj in odškodninskih pravic. Če imate vprašanje s področja delovnega prava ali socialne varnosti, je halo pravnik pravi naslov za vas. Odgovarjajo na vprašanja glede zaposlitve in vseh pravic ter dolžnosti, ki izhajajo iz delovnega razmerja. Halo pravnik lahko reši vaše težave glede družinskih razmer, kjer vam pomagajo z odgovori na vprašanja o pravicah ter dolžnostih zakoncev ter o pravicah otrok. Dedovanje je tudi eno izmed področij, s katerim se ukvarja halo pravnik. Dobili boste vse informacije o oporokah in dedovanju.

halo-pravnik

Veliko vprašanj je tudi o nepremičninah, in sicer o nakupu, prodaji in najemu nepremičnin. Sorodna je tema o zemljiški knjigi ter služnosti, kjer vam strokovnjaki v podjetju halo pravnik svetujejo glede lastninskih pravic in vpisa v zemljiško knjigo. Veliko znajo povedati tudi o prekrških. Lahko izveste vse o sodnih postopkih, prekrških, ukrepih ter odgovornosti. Zelo sporna zadeva znajo biti danes pogodbe. Halo pravnik rešuje težave glede vseh vrst pogodb; kupoprodajne, menjalne, posojilne, podjemne, gradbene, darilne … Na voljo pa so vam tudi za splošna pravna vprašanja s področja kazenskega, upravnega, zdravstvenega, davčnega ter gospodarskega prava. Za še več informacij jih pokličite.

Rate this post