Garažna vrata podjetja PanelaPodjetje Panela vam nudi različna garažna vrata iz zelo kvalitetnega materiala kar potrjuje tudi 10 letna garancija.

V kolikor iščete zanesljiva vrata, si poglejte pestro ponudbo na http://www.panela.si.

Poleg garažnih vrat imajo za vas v ponudbi tudi industrijska, stranska drsna, rolo in dvižna garažna vrata. Vse to po zelo ugodnih cenah.

Prednosti, ki jih imajo njihova garažna vrata pred ostalimi so ta, da so zelo enostavna in hitra za montažo, njihovo delovanje je zelo tiho, imajo izredno majhno porabo elektrike, dolgo življenjsko dobo zaradi tehnologije SOMMER, imajo radio, luč, nanj se lahko priklopi 112 uporabnikov na en sprejemnik, vgrajen imajo tudi senzor, da Vam bodo vrata avtomatsko zaznala oviro, ki je blizu vrat ter nato takoj prekine delovanje. Primerna so tudi v kolikor imate majhne otroke, imajo vgrajen DPS sistem ki omogoča zapiranje vrat v najnujnejših primerih, imajo pa tudi visok sistem varnosti.

V podjetju imajo več let delavnih izkušenj s proizvodnjo vrat. V teh letih so izdelali več kot 3000 vrat za hišne, stanovanjske in industrijske objekte. Vsaki stranki, ki pride k njim, poskušajo s svetovanjem pomagati izbrati najboljša garažna vrata.

V ponudbi imajo garažna vrata v vseh odtenkih rjave in bele barve.

Vrata služijo tudi kot toplotni izolator in sicer pripomorejo k manjši izgubi toplote. Upravlja se jih z enim gumbom na daljinskem upravljalniku, za spuščanje in dvigovanje ima vgrajen pogon, možno pa je odpiranje tudi ročno.

Rate this post