Vrata in garaže podjetja SezamyPotrebujete nova garažna, industrijska, notranja in dvoriščna vrata za vaš dom ali poslovni objekt, ali pa kar novo garažo za vaš avto? Pri podjetju Sezamy d.o.o. dobite kvalitetna vrata in garaže po ugodnih cenah in različnih videzov.

Podjetje Sezamy d.o.o prodaja notranja in vhodna lesena vrata proizvajalca Porta Doors, kolekcij Porta in Verte. Primerna so tako za dom, kot tudi za bolnišnice, hotele in druge poslovne prostore. Izbirate lahko med lesenimi vrati z umetnimi in naravnimi furnirji, drsnimi in zgibnimi vrati ter drugo. Vsa vrata so kvalitetna in čudovita po videzu.

Podjetje Sezamy

Sezamy vam nudi tudi odlična stropna garažna vrata Alutech, tipov Classic in Standard. Uporabne so za garaže zasebnih hiš ter tudi parkirišč. Zagotavljajo dobro tesnjenje, toplotno izolacijo in varnost. Vsa garažna vrata podjetja Sezamy lahko odpirate ročno ali s pomočjo motornih pogonov. Lamele so zasnovane tako, da med spuščanjem zaznajo oviro in se ustavijo, zato ni bojazni, da bi priprli svoje prste ali od otrok. V garažna vrata se po potrebi lahko vgradijo tudi okna ali prezračevalne rešetke.

Sezamy industrijska vrata so zasnovana tako, da jih lahko odpremo in zapremo kar 100.000-krat! Namenjena so avtopralnicam, industrijskim obratom, gasilnim postajam in drugim objektom.

Za vaše vozilo si lahko omislite popolnoma pripravljene betonske garaže, ki se jih samo še postavi na temelje, izbirate pa lahko tudi med kovinskimi montažnimi garažami.

Še več vrat, njihovih cen in dimenzij najdete, če kliknete na sliko, lahko pa obiščete razstavni salon v Celju, kjer vam bodo svetovali o nakupu.

Rate this post