Estetska kirurgija


estetska kirurgija

Videz je dandanes eden zelo pomembnih dejavnikov v družbi. Je tudi eden glavnih dejavnikov pri tem, kako se v svojem telesu počutimo. Estetska kirurgija je  prava odločitev za vse, ki bi si radi povrnili samozavest in se v svojem telesu počutili kar se da lepe. Pomembno je, da za svojo kožo in telo poskrbimo tako, da bo ta kar se da zdrava in sijoča. Včasih pa se srečujemo s težavami, ki jih sami s pravilno nego ne moremo rešiti, zato se odločimo za različne posege.

Estetski kirurgi se s svojimi strankami najprej posvetujejo o njihovih željah, ter o tem kaj bi naredili, da bi dosegli najbolši rezultat. Estetska kirurgija je primerna za vse, ki se spopadajo s problemi na obrazu, dojkah ali drugod po telesu,

estetska kirurgija

Estetska kirurgija zahteva ogromno znanja in izkušenj, zato je redno izobraževanje še kako pomembno, Estetski kirurgi skrbijo, da je pacient kar se da sproščen in na koncu zadovoljen z dobljenimi rezultati. Posegi so primerni tako za ženske, kot tudi za moške.

Ženske se največkrat odločajo za korekcijo prsi, obraza ali pa posameznih delov telesa. Zelo priznana metoda izboljšave kože na obrazu je tudi kemični piling, saj je ta pri mnogih neboleč njegovi učinki pa so zelo pozitivni. Poskrbi, da se odstrani odmrla koža, to pa zamenja lepša in bolj popolna koža. Za ta poseg se odločajo predvsem osebe, ki imajo poškodovano ali lisasto kožo.

Z estetsko kirurgijo se ukvarjaja tudi zelo priznana kirurginja Nina Suvorov. Trudi se, da bi svoje stranke kar se da razumela in ugodila vsem njihovim željam. Zaveda se da so lepotne napake zelo moteči dejavniki v našem življenju, zato razume vse zadrege in strahove s katerimi se njene stranke srečujejo. Meni tudi, da je odkrit pogovor pred posegom zelo pomemben za sam cilj, saj lahko priznana kirurginja le tako dobro spozna pacienta in upošteva vse želje.

Naša koža se spreminja iz dneva v dan, zato je zelo pomembno, da se zavedamo, da naše telo čez nekaj let ne bo isto, kot je danes. Lepotni kirurgi se tega še kako zavedajo, zato vedno gledajo na celoto in ne samo na sam poseg. Zavedajo se, da bo čez 10 let koža drugačna, kot je danes zato uporabijo temu primerno metodo zdravljenja.

Estetska kirurgija je pametna izbira za vse, ki se v svojem telesu ne počutijo dovolj samozavestne, bi radi odpravili napake s katerimi se srečujejo ali pa bi le polepšali svoj izgled.

5/5 - (1 vote)