Katera dvižna garažna vrata imajo 10 letno garancijo


dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata so uporabna doma, kot v podjetjih. Klasična dvižna garažna vrata za hiše, so manjša, industrijska pa so veliko večja, robustnejša in pripravljena na stalno dvigovanje ter hitro reagiranje na vozila. Katera koli vam mojstri izdelajo hitro ter zanesljivo saj morajo biti taka vata res dobro narejena, da se ne kvarijo in služijo svojemu namenu. Naredi se jih lahko na več načinov, lahko se skozi njih vidi in so povsem prosojna iz stekla ali neprosojna iz drugih materialov. Dvigujejo se tako, da se zložijo nad vrati zato ne potrebujete dosti prostora pod stropom.

dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata se zložijo nad samimi vrti in ne zavzamejo dosti prostora. Mehanizem je zaščiten ter ne more poškodovati ljudi, če se pokvari, kar je izjemno redko. Uskladijo jih tudi s tem, ali potrebujete posebej narejen vhod za pešce, kar je največkrat v navadi pri servisih. Lahko pa imate taka vrata tudi doma. Seveda delujejo na senzorje in so avtomatska. Privoščite si kakovostna dvižna garažna vrata za svoj dom in za sebe.

Dvižna garažna vrata Ador imajo 10 letno garancijo in se ne kvarijo, kar je izjemna novica, nudijo pa vam redno vzdrževanje in servis po potrebi ter rezervne dele vsaj toliko časa, kot je garancija in še dlje. Ta vrata imajo poseben dvižni mehanizem, ki je narejen tako, da je zaprt v kanale in v primeru, da bi se vzmet razletela, vsi delčki ostanejo tam in ne padajo naokoli.

Ko se boste pogovarjali glede izgleda vrat, se bodo prilagodila glede barve in oblike na stavbo, kakor zgledata stavba in njena fasada. Preden vam jih izdvajalo, vam bodo pokazali slike, kako bodo zagledala vrata, da se boste lahko odločili, ali vam je to všeč. Glede na izjemne izkušnje podjetja lahko ste prepričani, da so izurjeni izdelati kakovostna in izjemno estetska moderna ali klasična vrata. Če hočete imeti dolga desetletja brezhibna in sodobna garažna vrata, izberite Ador, slovarskega proizvajalca.

Rate this post