Center Trnovo vse na enem mestuPotrebujete dobra in poceni očala? Morda želite dobiti očala na recept?

Če je temu tako bo najbolje, da se oglasite na lokaciji Devinska ulica 1, Trnovo v Ljubljani kjer se nahaja center Trnovo. Tu boste lahko izbirali med bogato ponudbo sončnih očal, ki ščitijo pred škodljivimi UV žarki, so udobne za nošenje ter stilsko oblikovane. Lahko si izberete tudi sončna očala z vašo dioptrijo v različnih barvah. Poleg odraslih so tu v ponudbi še otroška očala. Le ta si naj otrok izbere samostojno vendar se pred nakupom starši posvetujte še s prodajalcem. Optika ima v ponudbi  tudi kontaktne leče in poleg vsega tega pa opravljajo še okulistične preglede, ki jih je potrebno opraviti na vsake 2 leti za tiste, ki nosijo očala in vsako leto za tiste, ki uporabljajo kontaktne leče. Tu vam ugotovijo dioptrijo ali kakršno koli spremembo le te in vam nato predpišejo katero očala oz. leče kupiti. V tem času vam nudijo tudi akcijski paket v vrednosti 99€, ki vključuje okulistični pregled ter korekcijska očala z okvirjem, steklom in seveda montažo. Med okvirji lahko izbirate sami. Več o izbiri si lahko preberete na njihovi spletni strani pod zavihkom optika.

optika

Poleg optike vam v centru Trnovo nudijo tudi ugodne frizerske ter kozmetične storitve. V frizerskem salonu vam bodo kvalitetno oblikovali vse vrste pričesk od svečanih do vsakodnevnih in pri tem se bodo zelo potrudili. V salonu uporabljajo izdelke priznanih svetovnih znamk Subrina tako, da je vsaka skrb o nekvalitetnih izdelkih odveč. V ponudbi kozmetičnega salona pa so masaže hrbta, stopal, pedikura, nega obraza in še druge storitve. Vse kar potrebujete, da se boste počutile lepo in pomlajeno ter, da boste z veseljem ponovno obiskali njihov salon.

V centru Trnovo bodo veseli vsakega vašega obiska. Potrudili pa se bodo, da bodo ustregli vsem vašim željam in potrebam ter, da boste domov odšli srečni in zadovoljni z opravljeno storitvijo.

Rate this post
Oznake: