Apartmaji PagZačelo se je poletje in zagotovo imate že nekaj načrtov o tem, kako preživeti letni dopust. V naslednjih nekaj vrsticah vam bom poskušal predstaviti, zakaj so apartmaji Pag odlična rešitev za polnjenje vaših psihofizičnih baterij. Apartmaji Pag so odlična izbira za vaš dopust, saj otok velja za zelo raznolikega, kjer se najde nekaj prav za vsak okus in vsak žep. Če ste ljubitelj kolesarjenja, plezanja, ali pa če zgolj želite uživati v pogledu na čudovite plaže in morske zalive, ter preizkušati lokalne gastronomske specialitete – apartmaji Pag so za vaš dopust kot naročeni!

Apartmaji Pag

Vsako leto se na poletni oddih na Hrvaško odpravlja vse več Slovencev, ki jih vse večkrat prepričajo tudi apartmaji Pag. Hrvaški otoki že od nekdaj veljajo za najbolj priljubljeno destinacijo za mnoge slovenske turiste. Tudi na otoku Pagu je vsako leto več turistov. Mlajša populacija obiskuje zlasti Novalju, ki je znana po bolj urbanem pridihu, kjer kar mrgoli različnih restavracij, lokalov, kavarnic in vseh možnih trgovin. Seveda pa je Novalja najbolj poznana po plaži Zrče, kamor se vsako poletje zgrinja na tisoče mladih, željnih zabave do jutra. Najbolj poznane diskoteke v Zrčah so Calypso, Papaya in Aquarius.

Apartmaji Pag so modra odločitev tudi za počitnikovanje mlajših družin in tistih, ki želijo svoje poletne počitnice preživeti v miru. Zlasti mesto Pag, ki se ponaša z bogato zgodovino (vse tja do 15. stoletja) in kulturno dediščino, bo prava izbira za vse, ki niso ravno ljubitelji preglasnih zabav in neskončnega hrupa. Seveda je na Pagu turizem poglavitna dejavnost, mnogo ljudi pa se ukvarja tudi z ovčerejo in izdelavo paškega ovčjega sira, ki velja za posebno specialiteto. Vabimo vas, da se tudi vi odločite za počitnikovanje na tem prekrasnem otoku in da tudi za vas apartmaji Pag postanejo začasno novo zatočišče, kjer boste lahko vsaj za nekaj dni popolnoma izklopili vse okrog sebe in preprosto – uživali!

Rate this post