Alu ograje – za notranjo in zunanjo zaščito


alu ograje

Pri podjetju Givos za vas izdelujemo ter montiramo različne vrste ograj – pvc in  alu ograje, nudimo pa vam tudi druge izdelke. Ograje izdelamo popolnoma po vaši meri. Primerne so tako za zunanjo kot za notranjo uporabo, saj so med drugim odporne tudi na različne vremenske ter temperaturne razmere (kar je velikega pomena, če potrebujete alu ograjo za na teraso ali balkon).

Alu ograje so, kot pove že ime samo, primarno izdelane iz aluminija. Zaradi svoje nizke gostote ter odpornosti na korozijo, so tovrstne ograje čedalje pogostejša izbira najrazličnejših uporabnikov, ki si želijo lahke ter trajne ograje, ki omogoča tudi izjemno hitro montažo. Alu ograje so namenjene tako komercialni kot stanovanjski rabi, saj ne potrebujejo posebnega vzdrževanja (razen občasnega čiščenja). So tudi bolj stroškovno učinkovite, če jih primerjamo z ostalimi kovinami, kot sta jeklo ter kovano železo.

alu ograje

Zakaj izbrati aluminijasto ograjo? Alu ograje so vsestranske. Prilagodimo jih lahko glede na okolico – uporabimo jih lahko na ravnini, ali pa oblikujemo po želji. Z njimi se lahko izognemo grdim prehodom ter neestetskim oblikam. Popolnoma jih lahko prilagodimo vašim prostorskim potrebam. Čeprav alu ograje izgledajo popolnoma enako kot železo, so za razliko od le-tega veliko ugodnejše. Aluminij je veliko bolj dostopen, omogoča pa tudi cenejšo obdelavo. Čeprav je še vedno nekoliko dražji od izdelave lesene ograje, pa aluminij za razliko ne potrebuje vzdrževanja. Tako se stroški hitro povrnejo. Alu ograje so tudi izjemno varne.

Dobro opravljajo svojo prvinsko nalogo – delujejo kot pregrada, ki je še posebej pomembna za varnost vaših otrok ter ljubljenčkov, pa tudi vas samih. Tovrstne ograje je mogoče tudi nagniti ali kako drugače usmeriti. Z neštetimi možnostmi barv ter stilov, je aluminijasta ograja ne nazadnje tudi odličen estetski dodatek k vašemu domu ali vrtu. Zagotavlja eleganten dizajn ter splošni videz, ki ga je mogoče popestriti tudi z dodatki iz lesa, plastike, stekla ali pleksi materiala.

Rate this post
Oznake: