Ali tudi vas nekaj žuli?Nekatere žuli denarnica, nekatere čevlji, ampak vendar upamo, da vas letošnjo jesen ne bodo gležnarji.

Prišel je čas, ko se poletje poslavlja, sonce izgublja svojo moč, listje na drevesih je začelo padati iz krošenj in čas je, za debelejše puloverje in udobnejše čevlje. Prav gotovo imate puloverje shranjene nekje zadaj v omari, vendar lanski škornji, petke ali pa balerinke letos ne pridejo v poštev. Letošnjo jesen se v modo vračajo eni in edini-gležnarji. Zato je zdaj prišel čas, ko bodo vsi mrzlično skakali po trgovinah in iskali nekaj s čimer bodo sijali letošnjo jesen 2017. Letošnjo jesen je modni hit tako v Sloveniji, kot tudi drugod po svetu, da so čevlji v barvah jeseni, torej rjavi, bež, rdeči, rumeni, sivi ter klasični črni za vse, ki brez črne ne morete.

Kot že omenjeno letošnjo jesen vračajo udarec gležnarji, katere so nekateri že kar močno pogrešali. Aktualni so tako gležnarji na zadrgo, kot tisti, ki jih ob strani zavežemo ter do tistih na starega dobrega ježka. Letos je dovoljeno vse. Celo Heidi Klum, ki trenutno dela kampanijo v Lidlu nosi v svojih reklamah  super šik gležnarje v barvah jeseni. In tudi slovenske estradnice se hvalijo z novimi.

gležnarji

Ker pa vemo, da si zaslužite le najboljše smo za vas v naši spletni trgovini pripravili neverjetno ponudbo več kot 200 gležnarjev, ki so narejeni po aktualnih modnih smernicah. Naši gležnarji so narejeni tako iz umetnega usnja, kot tudi iz pravega. Naše gležnarje izdelujemo iz najboljših materialov, zato so izredno udobni in jih lahko imate na nogah 24 ur. Tudi naše stranke stalno potrjujejo dejstvo, da smo v Sloveniji številka 1 v izdelavi čevljev, saj pohvalijo naše čevlje, ki so poleg vseh lastnosti zelo dostopne in dostopne prav vsem.

Svoj par gležnarjev lahko naročite kar preko spleta in tako prihranite čas, ki bi ga porabili za čakanje v vrstah.

Rate this post
Oznake: