Puše


puše

Puše so strojni element, praviloma v obliki votlega valja. Skozi notranjost se drugi strojni element vrti ali giblje v osni smeri, puša pa prispeva k delovanju stroja zaradi posebne izbire gradiva ali kot element, ki ga po uporabi zamenjamo. Več o tem proizvodu si lahko preberete na http://www.kovan.si/proizvodni-program/puse/.

puše

Puše so primerne za vgradnjo v gradbene in rudarske stroje, dvigala, transportne naprave in druge aplikacije. Podjetje Kovan d.o.o. proizvaja puše različnih oblik do premera 400 mm. Puše so izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki prihajajo iz priznani evropskih dobaviteljev (42CrMo4V, 30CrNiMo8V, 16MnCr5, Ck 45, St 52-3, X2CrNiMoN 2253,…). Pridobijo pa se lahko tudi certifikati. Puše se po željah kupca lahko tudi kemično ali termično obdelajo:

  • induktivno kaljenje
  • kaljenje v zaščitni atmosferi
  • nikljanje
  • cementiranje
  • cinkanje (belo, črno, zlato,…)
  • trdo kromiranje
Puše v lastni proizvodnji

Puša je element, izdelan iz okrogle cevi ter je namenjena prilagajanju dveh valjastih elementov. Najpogostejša materiala, ki jih uporabljamo za izdelovanje puše sta 42CrMo4V in 30CrNiMo8V. Vse skupaj je izdelano z izjemno natančnostjo, saj proizvodnjo zapustijo v brezhibnem stanju. Tudi pri proizvodnji puš nismo omejeni samo na gradbeno mehanizacijo, temveč je prisotna tudi v avtomobilski industriji , letalski industriji, elektro-industriji in tudi drugod.

Puše lahko izdelamo do premera 400 mm ter jih termično obdelamo. Izdelki, ki nastanejo v podjetju Kovan so induktivno kaljeni, cinkani, trdo kromorani, nikljani, cementirani, kaljeni v zaščitni atmosferi itd.

 Puše najvišje kakovosti

Poslanstvo našega podjetja je dosegati iste standarde in kakovost, zato tudi pri pušah ni nič drugače, kot pri ostalih izdelkih. Puše želimo izdelati v najkrajšem dobavnem roku, saj jih lahko končamo tudi v enem dnevu. Za nas je najpomembnejše, da je stranka zadovoljna, zato ni meja ko se gre za stranke. Preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa pokličite na telefonsko številko oziroma nam napišite elektronsko pošto.

Rate this post
Oznake: